Ravintola- ja catering-ala

Maukkaita elämyksiä asiakkaille

Kokkina opiskelet eri ruoanvalmistustekniikoita ja raaka-ainetuntemusta sekä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Ruoanvalmistustehtävissä korostuvat hyvät kädentaidot. Kokiksi voit opiskella Kemissä, Torniossa ja Muoniossa.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita erilaisissa yrityksissä sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot sekä kielitaito ovat tärkeitä ja näitä voit kehittää opintojesi aikana. Tarjoilijaksi voit opiskella Kemissä ja Torniossa.

Kokkiopiskelija ojentaa tarjoilijaopiskelijalle annoksen

  • Tutkintoon johtava koulutus

    Mikä on tutkintoon johtava koulutus?
    Tutustu
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto maahanmuuttajille, ruokapalvelun osaamisala, kokki

    Paikkakunta:
    Tornio
    Hakutavat:
    Jatkuva haku
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki

    Paikkakunta:
    Muonio
    Hakutavat:
    Yhteishaku
    Jatkuva haku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija

    Paikkakunta:
    Tornio
    Hakutavat:
    Yhteishaku
    Jatkuva haku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija

    Paikkakunta:
    Kemi
    Hakutavat:
    Yhteishaku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Oppisopimuskoulutus

    Mikä on oppisopimuskoulutus?
    Tutustu
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki

    Paikkakunta:
    Muonio
    Hakutavat:
    Yhteishaku
    Jatkuva haku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija

    Paikkakunta:
    Tornio
    Hakutavat:
    Yhteishaku
    Jatkuva haku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija

    Paikkakunta:
    Kemi
    Hakutavat:
    Yhteishaku
    Oppisopimuspalveluiden kautta