Ravintola- ja catering-ala

Kirjoittaja

Maukkaita elämyksiä asiakkaille

Kokkina opiskelet eri ruoanvalmistustekniikoita ja raaka-ainetuntemusta sekä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Ruoanvalmistustehtävissä korostuvat hyvät kädentaidot. Kokiksi voit opiskella Torniossa ja Muoniossa.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita erilaisissa yrityksissä sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot sekä kielitaito ovat tärkeitä ja näitä voit kehittää opintojesi aikana. Tarjoilijaksi voit opiskella Torniossa.

Kokkiopiskelija ojentaa tarjoilijaopiskelijalle annoksen

  • Tutkintoon johtava koulutus

    Mikä on tutkintoon johtava koulutus?
    Tutustu
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija

    Paikkakunta:
    Tornio
    Hakutavat:
    Jatkuva haku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija verkko-opetus

    Paikkakunta:
    Verkkototeutus
    Hakutavat:
    Jatkuva haku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Oppisopimuskoulutus

    Mikä on oppisopimuskoulutus?
    Tutustu
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija

    Paikkakunta:
    Tornio
    Hakutavat:
    Jatkuva haku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija verkko-opetus

    Paikkakunta:
    Verkkototeutus
    Hakutavat:
    Jatkuva haku
    Oppisopimuspalveluiden kautta
  • Lupa- ja korttikoulutukset

  • Hygieniapassitentti 05.11.2024

    Paikkakunta:
    Kemi
    Hakutavat:
    Ilmoittautumisaika
    Viimeinen hakupäivämäärä: 27.10.2024
  • Hygieniapassikoulutus ja hygieniapassitentti 05.11.2024

    Paikkakunta:
    Kemi
    Hakutavat:
    Ilmoittautumisaika
    Viimeinen hakupäivämäärä: 27.10.2024