Sisältö:
– Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
– Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
– Henkilökohtainen hygienia
– Puhtaanapito
– Omavalvonta
– Lainsäädäntö, viranomaiset
Kielitaidon lähtötaso A2.2
Koulutuspaikka:
Ammattiopisto Lappia
Tietokatu 2
Kemi
Yhden päivän koulutus + koe 154 € (sis. alv 25,5 %). Hinta sisältää hygieniapassitodistuksen ja kortin.
Peruutusehto:
Ennen koulutuksen viimeistä ilmoittautumispäivää:
Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.
Koulutuksen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen:
Jos peruminen tapahtuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, mutta ennen koulutuksen alkua, oppilaitos veloittaa 50 % osallistumismaksusta.
Koulutuksen alettua:
Mikäli peruminen tapahtuu koulutuksen alettua, osallistumismaksu on maksettava kokonaan. Oppilaitos veloittaa osallistumismaksun myös silloin, kun ilmoittautunut jättää tulematta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen. Oppilaitoksesta johtuva koulutuksen ajankohdan tai koulutuspaikan oleellinen muutos oikeuttaa maksuttoman perumisen.
Lähitoteutus
12 paikkaa
27.10.2024 asti
05.11.2024
Kemi
Kokeissa osoitetaan uuden lainsäädännön vaatima hygieniaosaaminen.
Huom!
Tenttiin osallistujan tulee todistaa henkilöllisyytensä. Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan.
Kouluttaja Hannu Laurila, p. 040 0342 105
Lappia-Koulutus Oy p. 040 713 9305
lappia-koulutus@lappia.fi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä
-
Hygieniapassitentti 05.11.2024
Paikkakunta:KemiHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 27.10.2024 -
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija verkko-opetus
Paikkakunta:VerkkototeutusHakutavat:Jatkuva haku
Oppisopimuspalveluiden kautta -
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, tarjoilija
Paikkakunta:TornioHakutavat:Yhteishaku
Jatkuva haku
Oppisopimuspalveluiden kautta