Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Yleinen

Kenelle?

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä ja haluavat kehittää oman ja työyhteisön osaamista. Koulutus soveltuu sinulle, jos toimit työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön työnjohtajana tai vastaavissa työtehtävissä. Koulutus soveltuu hyvin myös työhön osallistuvalle työnjohdolle.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen osaat johtaa vastuualueesi henkilöstöä, tuotantotyötä, toimia organisaatiosi turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esimiestaitojasi.

Koulutus antaa sinulle suunnittelu- ja organisointitaitoja, uusia menetelmiä päivittäisjohtamiseen, turvallisuusosaamista sekä vahvistaa vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi. Tutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Autamme mielellämme valinnaisten osien valinnassa.

Toteutus

Opinnot suoritetaan monimuotoisesti lähi- ja verkko-opetuksen, oppimistehtävien, ohjauksen sekä työhön soveltamisen yhdistelmänä. Opintoihin kuuluu kehittävän työotteen lisäksi suunnitelmien ja prosessikuvausten laadinta ja arviointi. Tutkinnossa vaadittava osaaminen osoitetaan näytöissä, jotka suoritetaan aidoissa työelämän toimintaympäristöissä. Kouluttajina toimivat Ammattiopisto Lappian johtamiskoulutusten asiantuntijaverkoston jäsenet ja kouluttajat.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena tai omaehtoisena kouluttautumisena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta ja myös työnantajan sitoutumista koulutukseen. Omaehtoisessa kouluttautumisessa osallistut koulutukseen työsi ohessa.

Kirjoittaja

Sinua saattaisi myös kiinnostaa

Ota yhteyttä

Pulkkinen Maarit

Kouluttaja
puh.+358405725587
Osaamisalavastaava
Tornio, Urheilukatu 6