Hitsaajan pätevyyskoe ja kokeeseen valmentava koulutus, 2 päivää (722116)

Kuvaus:

Pätevyyskokeen voit suorittaa eri perusaineryhmille, joko levylle tai putkelle, haluamallasi hitsausprosessilla (MIG/MAG-hitsaus, puikkohitsaus, TIG-hitsaus) lukuun ottamatta paineastiahitsausta. Kokeessa sinun pitää osoittaa, että osaat hitsata erilaisia materiaaleja ja liitoksia eri hitsausmenetelmillä ja että noudatat hitsausohjeita ja -standardeja. Kokeen suorittamisen jälkeen saat hyväksytyn kokeen perusteella standardin mukaisen hitsaajan pätevyystodistuksen, joka osoittaa ammattitaitosi pätevyyskokeessa käytetylle hitsausprosessille. Pätevyystodistuksen voi saada vain hyväksytystä kokeesta.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ja saada voimaan SFS-EN ISO 9606-1 mukainen hitsaajan pätevyys pätevöitymistarpeen mukaisesti.

Koulutuksen kesto: maksimikesto 2 päivää/opiskelija, jonka aikana opiskelija voi suorittaa yhden (1) luokkapätevyyden.

Joulukuun tarkka aloitusaika ilmoitetaan myöhemmin. Varaudu Teams -valintahaastatteluun. Haastattelussa sovitaan uusittava hitsausluokka.

Koulutusnumero 722116

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:
Kerro hakemuksessasi millä menetelmällä aiot hitsata: Mikä prosessi (puikko, MIG/MAG, TIG) ja mikä materiaaliryhmä (alumiini, seostamaton teräs, jne…?). Kerro myös, minne olet menossa töihin! Koulutukseen valittavalla henkilöllä tulee olla koulutuksen jälkeinen työpaikka tiedossa, sillä ilman aktiivista hitsaus työntekoa pätevyyskokeet vanhenevat puolessa vuodessa. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti henkilöitä, joilla on tieto tulevasta työpaikasta.

VALINTA:
Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen ja Teams -haastattelun perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Muista merkitä hitsausluokka, jonka haluat uusia.

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta. Voit pyytää koulutukseen hakeutumisen kirjaamista työllistymissuunntelmaasi Omassa asioinnissa. Koulutuksesta tulee olla sovittuna työllistymissuunnitelmassasi, jotta sinulla olisi oikeus mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan.

ASUMINEN TORNIOSSA:
Majoitusmahdollisuutta koulutuksen aikana voi tiedustella opiskelija-asuntolasta http://opiskelijalle.lappia.fi/asuntolat/

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Lähitoteutus

TE-palvelut
Lappia-Koulutus Oy
Hakuaika:

17.11.2024 asti

Aloitusajankohta:

02.12.2024

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Lapin TE-toimiston ja Lapin työllisyyden kuntakokeilujen työttömänä työnhakijana olevat hitsaajat, jotka ovat aiemmin suorittaneet jonkin hitsaajan pätevyyskokeen ja joiden työllistyminen edellyttää pätevyystodistuksen uusimista.

Lisätietoja:

Kouluttaja Esko Hilden, p. 040 032 8509, esko.hilden(at)lappia.fi

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15. Koulutusneuvotaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Hae TE-palveluiden kautta

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Hitsaajan pätevyyskoe ja kokeeseen valmentava koulutus, 2 päivää (722056)

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  TE-palveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 19.8.2024
 • Rautainen hitsaaja teknologia-alan hitsaustyön tarpeisiin (720789)

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  TE-palveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 6.10.2024
 • Rautainen tekijä teknologia-alan kunnossapidon tarpeisiin (nro 721697)

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  TE-palveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 27.10.2024