Kaksi Lappian opiskelijaa SAKKI ry:n hallitukseen

Uutinen

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:n hallitukseen on kevään liittokokouksessa valittu varsinaiseksi jäseneksi Vertti Tikkanen ja varajäseneksi Jutta Korkeamaa. Molemmat valitut ovat Lappian opiskelijakunnan hallituksen jäseniä.

Sähkö- ja automaatioalaa ensimmäistä vuotta opiskeleva Tikkanen on iloinen valituksi tulemisestaan.

– Haluan kiittää kaikkia heitä, jotka ovat tukeneet ja äänestäneet minua SAKKI ry:n hallitukseen. Hallituksessa pyrin tuomaan esille Lappian opiskelijoiden keskuudesta nousseita huolenaiheita ja vaikuttamaan ammattiin opiskelevien asioihin.

Jutta Korkeamaa

Myös varajäseneksi valittu Korkeamaa haluaa kiittää häntä äänestäneitä. Hän on Tikkasen tavoin ollut aiemmin vaikuttamassa SAKKI ry:n tapahtumissa, joista on kertynyt runsaasti uusia tuttavuuksia.

– Meillä kaikilla on sama tavoite, eli haluamme valtakunnallisesti vaikuttaa opiskelijoiden elämään mahdollisimman paljon. On hienoa, kun erilaiset mielipiteet otetaan SAKKI ry:n tapahtumissa avoimesti vastaan.

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry on vuonna 1987 perustettu ammattiin opiskelevien oma edunvalvontajärjestö. Sen tehtävänä on huolehtia ammattiin opiskelevien arjen sujuvuudesta, puolustaa heidän etujaan sekä turvata heidän tulevaisuusnäkymänsä. Järjestöön kuuluu lähes 200 jäsenoppilaskuntaa ja 170 000 jäsentä.

Lappian opiskelijakunnan hallituksen jäsenet vierailivat SAKKI ry:n kevätpäivillä Hauholla 14.–16.3.2024.
Lappian osatoteuttama Yhdessä!-hanke on tukenut jäsenten osallistumista SAKKI ry:n tapahtumiin. Kuvassa vasemmalta: Jutta Korkeamaa, Jenna Timonen-Nissi, Johanna Juustovaara, Laura Lintula, Vertti Tikkanen, Wenla Wunderink ja Neea Toratti.

Kirjoittaja

Ota yhteyttä

Granfors Maria

Kuraattori
puh.+358504303111
Opiskelijahuolto
Kemi, Tietokatu 2

Hellevaara Anni

Kuraattori
puh.+358504708022
Opiskelijahuolto
Tornio, Urheilukatu 6