Tietokadun toimipisteeseen avattiin oma kuntosali

Uutinen

Ammattiopisto Lappian Kemin Tietokadun toimipisteeseen on avattu kuntosali opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön. Louhi-rakennuksesta löytyvä kuntosali on vapaasti käytössä aina toimipisteen aukioloaikoina.

– Hienoa saada omaa liikuntatilaa myös tänne Kemin Tietokadulle, tästä iso kiitos Lappialle. Kuntosaliharjoittelu on kovassa nosteessa ja sen terveyshyödyt ovat kiistattomat, kommentoi liikunnanopettaja Aki Hentilä.

Kuntosalissa on uuden uutukaiset välineet.

Salille voi mennä piristymään kesken opiskelupäivän, joko yksin tai oman ryhmän kanssa ilman ennakkovarauksia. Kuntosalin vierestä löytyvät pukuhuonetilat suihkuineen. Käyttö ennen tai jälkeen opetuksen on myös mahdollista.

– Tilaa tullaan varmasti hyödyntämään myös opetuksessa ja uskon sen käyttöasteen nousevan hyväksi, jatkaa Hentilä.

Laadukkaiden laitteiden toimituksesta ja asennuksesta on vastannut Fysioline Oy yhteistyössä Lappian liikunnanopettajien kanssa. Tilassa tullaan tekemään vielä viihtyvyyttä lisääviä toimenpiteitä, mutta nämä eivät estä treenaamista.

– Muistetaan kuntosaliharjoittelun perussäännöt, kuten painojen laittaminen telineisiin käytön jälkeen ja muiden treenaajien kunnioittaminen, niin hyvä tästä tulee, Hentilä lopettaa.

Kuntosali löytyy Louhi-rakennuksen toisesta kerroksesta, sisäänkäynnin numero 13 kohdalta. Tervetuloa treenaamaan!

Kirjoittaja