Lappiassa jatketaan pääosin etäopinnoissa ja etätyössä 10.1.2021 saakka

Uutinen

​Koronatilanteen ollessa edelleen valtakunnallisesti vaikea, vaikuttaen Länsi-Pohjan alueelle, jatkavat Lappian toimipisteet hybridimallissa 10.1.2021 saakka. 

Hybridimallissa opetus toteutuu monimuotoisesti etä- ja lähiopintoina. Muissa työtehtävissä järjestelyt toteutuvat esimiehen päätöksen mukaan.

Opettajat ratkaisevat esimiehen kanssa yhteistyössä opetusjärjestelyt. Opetusjärjestelyissä on huomioitava Lappia-Koulutus Oy:n toteutuksien jatkuminen. Esimiehet ohjeistavat tarvittaessa lisää.

Opetuksessa huomioidaan ohjeistus opetuksen toteutukseen 2.12.2020.

Opetuksen työpäivät toteutuvat lukujärjestyksen mukaan ja joululoma työjärjestyksen mukaan eli 23.12.2020 – 6.1.2021.

Oppilaitosympäristössä opiskelu on turvallista ja mahdollista pienryhmissä opettajan opiskelijoille antaman ohjeen mukaisesti.

Työelämässä oppiminen voi jatkua työpaikkojen ohjeiden mukaisesti. 

Erityisesti riskiryhmäläisille mahdollistetaan etäopinnot.

Ravintola- ja kahvilapalvelut sekä asuntolapalvelut jatkuvat rajoitetusti toimipisteissä.

Koronaturvallisuusohjeiden noudattaminen on oppilaitoksessa toimittaessa välttämätöntä. Ulko-ovet pidetään lukittuina ja avataan erillisestä pyynnöstä opetustapahtumien mukaan.

Oppimisen etenemisen ja työn tekemisen tukemiseksi, poikkeavien toimien jatkuessa, jokainen esimies keskustelee jokaisen työntekijän kanssa ja opettajat keskustelevat jokaisen opiskelijan kanssa pikimiten.

Muistutetaan opiskelijoita esimerkiksi Lappian kuraattorien, opinto-ohjaajien, ohjaajien tukipalveluista opiskelijoille ja myös ammattiopintosäätiön avustusmahdollisuudesta.

Lappia toimii ratkaisussa yhteistyössä tartuntataudeista vastaavien viranomaisten kanssa.

 Pysytään terveinä!

Virpi Lilja

Listätietoja

kuntayhtymän johtaja/rehtori Virpi Lilja, virpi.lilja(at)lappia.fi

Kirjoittaja