Lappia uudisti verkkosivut

Uutinen

Uudet WordPress-pohjaiset sivut julkaistiin 3.2.2021. Verkkosivut toteutettiin yhteistyössä oululaisen NTRNZ Media Oy:n kanssa.

– Lappian uusilla verkkosivuilla eri asiakaskohderyhmät on huomioitu paremmin. Lisäksi sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset ja niiden käyttäminen mobiililaitteilla on helppoa, kertoo viestintäsuunnittelija Mia Lukkarila.

Pian sivustolle avataan myös verkkokauppa, josta asiakkaat voivat mm. varata aikoja ja ostaa palveluita Hius-, Kauneus- ja Hierontapysäkeiltä sekä tilata todistusjäljennöksiä. Verkkokauppa laajenee asteittain myös muihin Lappian tuotteisiin ja palveluihin.

– Sivut rakentuvat niin sanotuista multisite-sisällöistä, joissa eri asiakaskohderyhmät on tunnistettu. Omat sisällöt löytyvät niin koulutusten hakijoille, työelämälle, asiakastöitä tilaaville, autokoulun asiakkaille ja Lappian omille opiskelijoille. Sivustolla kävijää ohjaa pian myös chatbotti, joka kartoittaa ensin mitä asiakas sivuilta etsii ja tarjoaa sitten eri vaihtoehtoja, Lukkarila summaa.

Otamme mielellämme palautetta vastaan uusista sivuista. Jos sinulla on hetki aikaa, niin täytä palautelomake.

Author