Villiruokaa ammattikeittiössä verkkototeutus

Kuvaus:

Villiruokatietoutta ammattikeittiössä toimiville- verkkototeutus

Koulutus on Sinulle, joka haluat tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaisia villiruoka-elämyksiä

Villiruokaa ammattikeittiössä
– Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemuspalveluissa 15osp

Koulutuksen tavoitteena on, että
– Opit tunnistamaan ja keräämään villiyrttejä ammattikeittiön tarpeisiin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
– Saat perustiedot luonnontuotteiden käsittelystä ja kaupallisesta tuottamisesta.
– Syvennät tai laajennat ravintola-alan osaamistasi. Ideoit uutta omaan työhösi.
– Innostut jatkokouluttautumaan alalle tai hakeudut suoraan ravintola-ja palvelualan ja luontoalan työmarkkinoille

Toteuttaminen ja sisältö

– Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa 15 osp sisältää ammattiosaamisen näytön. Näytön suoritus sovitaan yksilöllisesti. Koulutus toteutetaan etäopintoina. Verkko-opetusta 2 kertaa viikossa maanantaisin ja tiistaisin, verkkoluennot tallennetaan. Lisäksi 1 x vko etäohjausaika. Muutoin itsenäistä keruuta ja säilöntää.

Opiskeltavat teemat/sisältöalueet
– Luonnontuotteiden tunnistaminen, kerääminen ja säilöntä
– Luontoon perustuvan tuotteen suunnittelu, jalostus ja markkinointi
– Luonnontuotteiden käyttömahdollisuudet ammattikeittiössä
– Välineet ja kalusto
– Tuotteen suunnittelu ja hinnoittelu

Koulutus alkaa 6.5.2024 ja päättyy 30.9.2024.
6.5- 8.5.2024 aloitus puhelimitse: tarkistetaan, että koulun sähköpostiosoite käytössä, opetellaan sähköisten oppimisympäristöjen käyttö.
13.5.2024 alkaa yhteisopetus TEAMSissä.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina. Kaksi kertaa viikossa etäopetusta ma ja ti, 1 ohjausaika viikossa. Muutoin itsenäistä keruuta ja tuotteiden säilöntää. Opetus päättyy 24.8.2024, jonka jälkeen on kuukausi aikaa suorittaa ammattiosaamisen näytöt.

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta ja myös työnantajan sitoutumista koulutukseen työsi ohessa. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oppisopimuksen asiakkuusvastaavaan.

Haku päättyy 31.3.2024.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Verkkototeutus

Hakuaika:

31.03.2024 asti

Aloitusajankohta:

06.05.2024

Paikkakunta:

Verkkototeutus

Kohderyhmä:

Jo keittiötyössä toimiville henkilöille, jotka haluavat saada valmiuksia työhön ja kehittyä ravintolan keittiössä toimimisessa.

Lisätietoja:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ammattiopisto Lappia, Sini Viinikka 040 663 0617
sini.viinikka@lappia.fi

Oppisopimuksen asiakkuusvastaava Jaana Patokoski puh. 040 648 7583

Valinta
Hakijat valitaan koulutukseen haastattelun ja hakemusten perusteella, joten täytä hakemus www.lappia.fi/koulutushaku. Valintahaastatteluun haastateltavat kutsutaan erikseen.

Katso toteutussuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

  • Hygieniapassitentti 10.09.2024

    Paikkakunta:
    Kemi
    Hakutavat:
    Ilmoittautumisaika
    Viimeinen hakupäivämäärä: 1.9.2024
  • Hygieniapassitentti 14.05.2024

    Paikkakunta:
    Kemi
    Hakutavat:
    Ilmoittautumisaika
    Viimeinen hakupäivämäärä: 5.5.2024
  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto maahanmuuttajille, ruokapalvelun osaamisala, kokki

    Paikkakunta:
    Tornio
    Hakutavat:
    Jatkuva haku