Teollisuusmätsi

Kuvaus:

Laajennatko liiketoimintaa? Kehitätkö yrityksesi toimintaa?
Etkö löydä ammattitekijöitä? Onko sinulla osaavista tekijöistä puute?
Jos vastasit kyllä, niin Teollisuusmätsi on ratkaisu.

Suunnittelemme kanssasi koulutussisällön, jolla päivitetään rekrytoitavien henkilöiden osaaminen yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksen sisältö ja kesto (10-100 pv) räätälöidään yhteistyössä yrityksesi kanssa. Koulutus voi rakentua yhdessä yrittäjäkollegasi yrityksen tarpeisiin.

Koulutettavia ovat työttömät tai työttömyysuhan alla olevat TE-palveluiden kautta rekrytoitavat henkilöt, joilla on työnhaku voimassa. Koulutuspaikat rekrytoitavat hakevat itse TE -palveluiden sivujen kautta. Koulutukseen valittavat henkilöt valitset sinä yrittäjänä, käyttäen yrityksessäsi vallitsevia rekrytointikriteerejä. Mätsi mahdollistaa sinulle tutustumisen työntekijöihin omassa toimintaympäristössä ja oikeissa työskentelyolosuhteissa.

Teollisuusmätsi käynnistyy orientaatio- ja kartoitusjaksolla. Kartoituksen perusteella valitset opiskelijat, jotka jatkavat koulutukseen. Lopullisen rekrytoitavien määrän päätät yrittäjänä.
Jokaiselle valitsemallesi opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma osaamisen mukaisesti ja valitsemasi opiskelijan koulutus kestää sen mukaan. Koulutukseen sisältyy oppimista yrityksessäsi yrityksesi toimintaympäristössä.

Koulutus toteutetaan sekä Lappian että yrityksesi tiloissa ja toimintaympäristössä.
Kustannukset lasketaan opiskelutyöpäivinä. Koulutus toteutetaan yhteishankintakoulutuksena ja yrittäjänä maksat koulutuksen kustannuksista 30–50 % ja loppu osuus on ELY-keskuksen rahoittamaa.

Tulosta sivu

Lappia-Koulutus Oy
Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Teollisuusmätsi on suunnattu sinulle, joka tarvitset osaavaa, ammattitaitoista työvoimaa räätälöidyn koulutuspalvelun muodossa sähkö- ja automaatio-, sähkökunnossapito-, kone- ja metallialan tehtäviin.

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Jari Iisakka, puh.+358505662120
Kouluttaja Heikki Hast, puh.+358504611332
Kouluttaja Esko Hilden, puh.+358400328509

Ilmoitan vain yhden henkilön Ilmoitan useita henkilöitä kerralla

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Avoin ammattiopisto - koulutus (698745)

  Paikkakunta:
  Kemi
  Hakutavat:
  TE-palveluiden kautta
 • Työpaikkaohjaajien lyhytperehdytys 15.5.2024

  Paikkakunta:
  Verkkototeutus
  Hakutavat:
  Ilmoittautumisaika
  Viimeinen hakupäivämäärä: 8.5.2024