Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti

Kuvaus:

Teknisessä suunnittelussa opiskelet piirustusten tuottamista ja ylläpitoa sekä suunnitteluun liittyvien julkaisujen tekemistä. Suunnitteluassistentin tehtävissä kokoat ja tuotat ryhmän suunnitteludokumentit ja hallitset myös toimisto- ja pienet suunnittelutehtävät. Työssäsi vaaditaan yhteistyökykyä ja vastuullisuutta, järjestelytaitoa sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Opintojesi painopisteinä ovat rakennus- ja 3D-suunnittelu. Käytännön harjoitustöitä teet suunnittelualan uusilla 3D-tulostimilla, ohjelmistoilla ja huipputehokkailla tietokoneilla.

Suunnitteluassistenttina työllistyt yksityisiin, kaupunkien ja kuntien sekä valtion suunnittelutoimistoihin piirtäjänä, suunnitteluavustajana ja nuorempana suunnittelijana. Toimit teknisenä suunnittelijana arkkitehti-, rakennus-, LVI-, sähkö- ja konealan piirustuksia ja julkaisuja tuottavissa ja käyttävissä yrityksissä tai itsenäisinä yrittäjinä.

Tutkinnon laajuus: 180 osaamispistettä
Kesto: 2 – 3 vuotta


Opetuskieli: Suomi
Suomen kielen taitotaso: vähintään tasolla B2.1

The language of instruction for the degree is Finnish.
Language skill requirements of study fields: B2.1

Lue lisää kielitaitovaatimuksista sivuiltamme

Hinta:

Opetus on maksutonta. Oppivelvolliset saavat käyttöönsä opiskeluajaksi opiskelutarvikkeet (mm. oppikirjat, työvaatteet ja työvälineet) koulun puolesta.

Lue lisää opiskelukustannuksista sivuiltamme.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Lähitoteutus

Hakuaika:

Yhteishaku 20.2.2024 klo 8.00 – 19.3.2024 klo 15.00 sekä jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Syksy 2024 / Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Peruskoulun päättänyt, hae yhteishaussa.

Lukion oppimäärän, ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon suorittanut, hae jatkuvassa haussa kohdasta, Hae suoraan oppilaitokseen.

Lisätietoja:

Osaamisalavastaava Jouko Raappana puh. +358405106472, jouko.raappana(at)lappia.fi

Katso toteutussuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen Hae yhteishaussa

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198