Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti

Kuvaus:

Teknisessä suunnittelussa opiskelet piirustusten tuottamista ja ylläpitoa sekä suunnitteluun liittyvien julkaisujen tekemistä. Suunnitteluassistentin tehtävissä kokoat ja tuotat ryhmän suunnitteludokumentit ja hallitset myös toimisto- ja pienet suunnittelutehtävät. Työssäsi vaaditaan yhteistyökykyä ja vastuullisuutta, järjestelytaitoa sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Opintojesi painopisteinä ovat rakennus- ja 3D -suunnittelu. Käytännön harjoitustöitä teet suunnittelualan uusilla 3D-tulostimilla, ohjelmistoilla ja huipputehokkailla tietokoneilla.

Suunnitteluassistenttina työllistyt yksityisiin, kaupunkien ja kuntien sekä valtion suunnittelutoimistoihin piirtäjänä, suunnitteluavustajana ja nuorempana suunnittelijana. Toimit teknisenä suunnittelijana arkkitehti-, rakennus-, LVI-, sähkö- ja konealan piirustuksia ja julkaisuja tuottavissa ja käyttävissä yrityksissä tai itsenäisinä yrittäjinä.

Tutkinnon laajuus: 180 osaamispistettä
Kesto: 2 – 3 vuotta

Tulosta sivu

Hakuaika:

Yhteishaku 22.2.2022 klo 8.00 - 22.3.2022 klo 15.00 sekä jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Syksy 2022 / Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Jos olet päättänyt peruskoulun, hae yhteishaussa.

Jos olet suorittanut lukion oppimäärän, ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, hae jatkuvassa haussa kohdasta, Hae suoraan oppilaitokseen.

Lisätietoja:

Osaamisalavastaava Jouko Raappana puh. 040 510 6472, jouko.raappana(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen Hae yhteishaussa

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198