Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja

Kuvaus:

TÄLLÄ HETKELLÄ KOULUTUKSESSA EI OLE VAPAITA OPISKELUPAIKKOJA. JATKUVA HAKU AVATAAN MAHDOLLISESTI SYKSYLLÄ JOS PAIKKOJA VAPAUTUU.

Talotekniikan perustutkinto antaa sinulle valmiudet kiinteistöjen ja teollisuuden LVI-laitteiden ja putkistojen asentamiseen ja huoltoon. Putkiasentajana työskentelet vaativissa huolto-, asennus- ja säätötehtävissä.

Opiskelet rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden asentamista, huoltamista ja korjaamista. Opiskelu on käytännönläheistä sisältäen runsaasti tekemällä oppimista. Opintoihisi sisältyy työssäoppimisjaksoja, jolloin työskentelet ja opit alan yrityksissä. Sinulla on usein mahdollisuus työllistyä työssäoppimispaikkoihin.

Tietotekniikka ja automaatio liittyvät yhä enemmän LVI-alaan. Osan ammattitiedoista voit opiskella netin kautta. Toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat tekevät ammattimiehen johdolla uudis- ja perusparannustöitä asiakastyökohteisiin.

Työpaikkoja ovat mm. LVI-asennusliike, kiinteistöhuoltoyritys, teollisuus, energialaitos, kunnallistekniikkaa rakentava ja huoltava yritys.

Laajuus: 180 osp
Kesto: 2 – 3 vuotta

Tulosta sivu

Hakuaika:

Yhteishaku 23.2.-7.4.2021 sekä jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Syksy 2021 / Nonstop

Paikkakunta:

Kemi

Kohderyhmä:

Jos olet päättänyt peruskoulun, hae yhteishaussa.

Jos olet suorittanut lukion oppimäärän, ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, hae jatkuvassa haussa kohdasta, Hae suoraan oppilaitokseen.

Lisätietoja:

Tällä hetkellä koulutuksessa ei ole vapaita opiskelupaikkoja. Jatkuva haku avataan mahdollisesti syksyllä jos paikkoja vapautuu.

Osaamisalavastaava Jyrki Holpainen, puh. 040 723 2916, jyrki.holpainen(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen Hae yhteishaussa

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198