Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp

Kuvaus:

Tule kouluttautumaan ravintola-alalle keittiöön, sillä alalla on pula työntekijöistä. Opit esivalmistamaan tuotteita, saat hyviä kokkitaitoja sekä opit palvelemaan asiakkaita sydämellä sekä hoitamaan ravintolan linjastoa.

Opiskelija oppii valmistautumaan työtehtäviin, valmistamaan ja esivalmistamaan tuotteita, palvelemaan asiakkaita ammattitaitoisesti sekä huolehtimaan työtilojen siisteydestä ja turvallisuudesta. Hän noudattaa työpaikan sääntöjä, hygieniaohjeita ja kestävän kehityksen periaatteita.

Kurssin aikana suoritetaan hygieniapassi sekä EA1- ja EA2.-kurssit.

Opintojen laajuus: 20 osp

Hinta:

Maksuton

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

04.08.2025 asti

Aloitusajankohta:

26.08.2025

Paikkakunta:

Muonio

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työllisyysalueiden työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alasta ja/tai haluavat täydentää alan osaamista.

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa
Sini Viinikka sini.viinikka@lappia.fi

Katso toteutussuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

  • Hygieniapassitentti 19.8.2025

    Paikkakunta:
    Tornio
    Hakutavat:
    Ilmoittautumisaika
    Viimeinen hakupäivämäärä: 11.8.2025
  • Katu-ja pikaruokapalvelut

    Paikkakunta:
    Muonio
    Hakutavat:
    Hakuaika
    Viimeinen hakupäivämäärä: 15.8.2025
  • Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp

    Paikkakunta:
    Muonio
    Hakutavat:
    Työmarkkinatori
    Viimeinen hakupäivämäärä: 4.8.2025