Tule kouluttautumaan ravintola-alalle keittiöön, sillä alalla on pula työntekijöistä. Opit esivalmistamaan tuotteita, saat hyviä kokkitaitoja sekä opit palvelemaan asiakkaita sydämellä sekä hoitamaan ravintolan linjastoa.
Opiskelija oppii valmistautumaan työtehtäviin, valmistamaan ja esivalmistamaan tuotteita, palvelemaan asiakkaita ammattitaitoisesti sekä huolehtimaan työtilojen siisteydestä ja turvallisuudesta. Hän noudattaa työpaikan sääntöjä, hygieniaohjeita ja kestävän kehityksen periaatteita.
Kurssin aikana suoritetaan hygieniapassi sekä EA1- ja EA2.-kurssit.
Opintojen laajuus: 20 osp
HAKEUTUMINEN JA VALINTA:
Täytä koulutushakemus osoitteessa www.tyomarkkintori.fi -> henkilöasiakkaat -> haussa oleva työvoimakoulutus löytyvällä sähköisellä hakemuslomakkeella. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, Sinun pitää vahvistaa hakemuksesi työllisyyspalveluissa ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemus huolellisesti. Selvitä hakemuksen Omat perustelut-kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta.
Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.
Maksuton
Monimuotototeutus
04.08.2025 asti
26.08.2025
Muonio
Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työllisyysalueiden työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alasta ja/tai haluavat täydentää alan osaamista.
Lisätietoja antaa
Sini Viinikka sini.viinikka@lappia.fi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä
-
Hygieniapassitentti 14.4.2026
Paikkakunta:TornioHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 6.4.2026 -
Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp
Paikkakunta:MuonioHakutavat:HakuaikaViimeinen hakupäivämäärä: 4.8.2025 -
Ruoka- tai juomatuotteiden tuotteistaminen
Paikkakunta:MuonioHakutavat:HakuaikaViimeinen hakupäivämäärä: 1.9.2025