Maukasta lounasruokaa ammattimaisesti ja Lappiin sopivasti.
Tule opiskelemaan monipuolisia, vaihtelevia lounasruokia, opit leipomaan myös herkullisia leivonnaisia.
Opiskelija oppii valmistamaan herkullisia lounasruokia ja leivonnaisia ammattikeittiössä. Hän hallitsee raaka-aineiden vastaanoton, varastoinnin ja käsittelyn, sekä suunnittelee ja toteuttaa lounaslistan mukaisia ruokia. Opiskelija palvelee asiakkaita ammattitaitoisesti, huolehtii työvälineiden puhtaudesta ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Kurssi kehittää opiskelijan taitoja toimia tehokkaasti ja turvallisesti kiireisessä keittiöympäristössä.
Opintojen laajuus: 40 osp
Maksuton
Monimuotototeutus
15.10.2025 asti
03.11.2025
Muonio
Ravintola-alasta kiinnostuneet tai osaamistaan täydentävät henkilöt
Lisätietoja antaa
Sini Viinikka sini.viinikka@lappia.fi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä
-
Annosruokien valmistus 25 osp
Paikkakunta:MuonioHakutavat:TyömarkkinatoriViimeinen hakupäivämäärä: 15.12.2025 -
Hygieniapassitentti 16.12.2025
Paikkakunta:TornioHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 8.12.2025 -
Ruoka- tai juomatuotteiden tuotteistaminen
Paikkakunta:MuonioHakutavat:HakuaikaViimeinen hakupäivämäärä: 1.9.2025