Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto 150 osp

Kuvaus:

Koulutus alkaa 17.9.2024 ja kestää noin vuoden. Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena. Koulutuspäiviä on yhteensä 12, lisäksi järjestetään ohjaustuokioita.

Koulutus antaa sinulle valmiuksia suunnitella ja ohjata työyhteisön ja työryhmien työskentelyä sekä vahvistaa päivittäisjohtamisen osaamistasi. Saat tukea oman työsi kehittämiseen ja opit muiden samassa roolissa toimivien kokemuksista.

Koulutuksessa kehität vuorovaikutustaitojasi ja kehityt palautteen antajana ja vastaanottajana. Saat uusia ideoita ja ajatuksia itsesi ja työsi kehittämiseen sekä erityisosaamista asiakassuhteiden hoidosta, toiminnan kannattavuudesta, henkilöstön kehittämisestä tai omaan työhön liittyvän kehityshankkeen suunnittelusta.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:
Pakollinen tutkinnonosa:
– lähiesimiehenä toimiminen, 70 osp

Valinnaiset tutkinnonosat, joista valitaan kaksi:
– asiakassuhteiden hoito, 40 osp
– toiminnan kannattavuus, 40 osp
– henkilöstötyö, 40 osp
– kehittämissuunnitelma, 40 osp

Opinnot suoritetaan lähi- ja verkko-opetuksen, ohjauksen, oppimistehtävien sekä työhön soveltamisen yhdistelmänä. Tutkinnossa vaadittava osaaminen osoitetaan näytöissä, jotka suoritetaan aidoissa työelämän toimintaympäristöissä. Kouluttajina toimivat Ammattiopisto Lappian johtamiskoulutusten asiantuntijaverkoston jäsenet ja kouluttajat.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena tai omaehtoisena kouluttautumisena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta ja myös työnantajan sitoutumista koulutukseen. Omaehtoisessa kouluttautumisessa osallistut koulutukseen työsi ohessa.

Hakeudu opintoihin viimeistään 26.8.2024

Oppisopimuskoulutus: ota yhteyttä oppisopimustoimiston yhdyshenkilöön.

Omaehtoinen koulutus: täytä sähköinen hakeutumislomake.

Hinta:

Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Omaehtoisessa kouluttautumisessa maksuosuus on 150 €.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

26.08.2024 asti

Aloitusajankohta:

17.09.2024

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu sekä yksityisen, kolmannen että julkisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä toimiville lähiesihenkilöille ja operatiivisille työnjohtajille. Toimit työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesihenkilönä tai työmaan vetäjänä tai olet siirtymässä näihin tehtäviin. Tutkinto soveltuu hyvin niin teollisuuden, tuotannon, palvelun kuin kasvatus- ja hoitoalankin henkilöstölle.

Lisätietoja:

Vastuukouluttaja
Regina Pesonen
Puh. 040 184 7237
regina.pesonen(at)lappia.fi

Asiakkuuspäällikkö, oppisopimuspalvelut
Mari Määttä
Puh. 050 359 4346
mari.maatta(at)lappia.fi

Katso toteutussuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 180 osp

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta