Sisältö:
– Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
– Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
– Henkilökohtainen hygienia
– Puhtaanapito
– Omavalvonta
– Lainsäädäntö, viranomaiset
Koulutuksen ajankohta
13.5.2024 klo 9.00-15.00 (tentti klo 14.00-15.00)
Koulutuspaikka:
Ammattiopisto Lappia
Koulutie 8
99300 Muonio
Yhden päivän koulutus + koe 154 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää hygieniapassitodistuksen ja kortin.
Peruutusehto:
Ennen koulutuksen viimeistä ilmoittautumispäivää:
Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.
Koulutuksen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen:
Jos peruminen tapahtuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, mutta ennen koulutuksen alkua, oppilaitos veloittaa 50 % osallistumismaksusta.
Koulutuksen alettua:
Mikäli peruminen tapahtuu koulutuksen alettua, osallistumismaksu on maksettava kokonaan. Oppilaitos veloittaa osallistumismaksun myös silloin, kun ilmoittautunut jättää tulematta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen. Oppilaitoksesta johtuva koulutuksen ajankohdan tai koulutuspaikan oleellinen muutos oikeuttaa maksuttoman perumisen.
Lähitoteutus
9 paikkaa
05.05.2024 asti
13.05.2024
Muonio
Kokeissa osoitetaan uuden lainsäädännön vaatima hygieniaosaaminen.
Huom!
Tenttiin osallistujan tulee todistaa henkilöllisyytensä. Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan.
Kouluttaja Sini Viinikka p. 040 663 0617
Opintosihteeri Tanja Rauhala p. 050 310 9305
etunimi.sukunimi@lappia.fi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä
-
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, liha-alan osaamisala
Paikkakunta:TervolaHakutavat:Jatkuva haku -
Hygieniapassitentti 08.10.2024
Paikkakunta:TornioHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 29.9.2024 -
Hygieniapassitentti 13.08.2024
Paikkakunta:TornioHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 4.8.2024