Kesätyö tai harjoittelupaikka haussa? Osallistu Mätsis-rekrymessuille 27.1.

Uutinen

Mätsis-rekrymessut järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti TAVATA-alustalla torstaina 27.1. klo 9–20. Mätsiksessä opiskelijat ja työnhakijat pääsevät tutustumaan Lapin alueen yrityksiin ja koulutusmahdollisuuksiin, ja vastaavasti yritykset pääsevät paitsi esittelemään omaa toimintaansa, myös kontaktoimaan opiskelijoita ja työnhakijoita.

Virtuaaliset rekrymessut mahdollistavat sen, että jokainen voi osallistua tapahtumaan joustavasti omien aikataulujen mukaan. Luvassa on aikataulutettua ohjelmaa, ja ohjelman lisäksi tapahtumassa voi verkostoitua yritysten kanssa ja sopia työhaastatteluja. Tämä tapahtuu siten, että työnhakija ehdottaa yritykselle tai yrityksen edustaja työnhakijalle tapaamista TAVATA-alustalla, johon voi vastata hyväksymällä, hylkäämällä tai ehdottamalla uutta aikaa. Verkostoitua voi koko tapahtuman ajan, ja jopa ennen tapahtumaakin.

Kuvassa mätsiksen ohjelma Mätsiksen ohjelma: 09:00 – 09:30 Tervetuloa – avaussanat / Marja Perälä, Lapin ELY-keskus 09:40 – 09:50 Lapin ammattikorkeakoulun tervehdys / Hannu Kähkölä, osaamisaluejohtaja, Lapin AMK 10:00 – 10:15 Onnistuneita mätsäyksiä Osaamossa ja Ohjaamossa 10:30 – 11:30 Kansainvälisen rekrytoinnin kokemuksia -paneelikeskustelu 11:45 – 12:15 Digitaalinen vuorovaikutusosaaminen tulevaisuuden työelämässä 12:30 – 13:25 Työelämän avaintaidot -paneelikeskustelu 14:15 – 15:00 Sanaton viestintä 15:15 – 16:00 Asiaa opinnäyte- ja harjoittelutöiden palkkiokäytänteistä / Veera Nyfors, Akavan opiskelijajärjestö 16:05 – 16:15 Lapin yliopiston tervehdys / Osmo Rätti, tutkimusvararehtori, Lapin Yliopisto 16:15 – 17:00 Tarvitaanko tohtoria elinkeinoelämässä? / Liisa Ansala, toimitusjohtaja, Lapin Kauppakamari 17:15 – 18:00 Tohtorina työelämässä / Nina Aarras, työelämäprofessori Lapin Yliopisto, johtava asiantuntija Sweco

Tapahtumaan kannattaa rekisteröityä jo ennen tapahtumapäivää, sillä verkostoituminen on jo käynnissä. Jos olet Lappian opiskelija ja kaipaat lisää tietoa Mätsiksestä ja rekisteröitymisestä, tule linjoille opiskelijoiden ajankohtaiskatsaukseen maanantaina 24.1. klo 13–13.45!

Lisätietoja:

Mätsiksen Facebook-tapahtuma

Kuvalliset ohjeet TAVATA-alustan käyttöön (pdf)

OSALLISTUMINEN MÄTSIKSEEN – TOIMI NÄIN

1. Rekisteröidy osoitteessa: https://app.tavata.events/signup

2. Kun olet rekisteröitynyt, vahvista sähköpostiosoitteesi sähköpostiin tulleesta linkistä (tarkista myös roskakorisi).

3. Luo käyttäjäprofiili. Huom! Opiskelijana/työnhakijana valitse Yksityishenkilö. Muista tallentaa tiedot sivun yläreunasta. Voit myöhemmin muokata profiilin tietoja.

4. Valitse sivun yläreunasta (+) Liity koodilla. Tapahtuman liittymiskoodi on RER69P (huomioi isot kirjaimet).

5. Täytä tapahtumakohtaisen profiilisi tiedot.

6. Näet kaikkien näytteilleasettajien profiilikortit kootusti Osallistujat-välilehdellä. Ehdota sinulle sopivaa aikaa kiinnostavan yrityksen kanssa. Jos yritys ehdottaa aikaa sinulle, hyväksy tai peruuta tapaamispyyntö tai ehdota uutta aikaa.

Rekisteröityneenä opiskelijana/työnhakijana näet kaikki työnantajat, mutta et muita opiskelijoita/työnhakijoita. Sinun korttisi ei siis myöskään näy muille.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lapin TE-palvelujen, Lapin AMKin, Lapin yliopiston, Lapin koulutuskeskus REDUn, Peräpohjolan Opiston, Pohjantähti-opiston ja Osaamon kanssa.

Kirjoittaja