Jari Iisakka Lappia-Koulutus Oy:n toimitusjohtajaksi

Uutinen

Jari Iisakka siirtyy Lappia-Koulutus Oy:n myyntipäällikön tehtävästä yhtiön toimitusjohtajaksi 1.8.2022 – 31.7.2023. Tehtävä täytettiin sisäisesti, koska haluttiin varmistaa vahva osaaminen ja yhtiön toiminnan tuntemus muuttuvassa toimintaympäristössä ja tilanteessa, jossa muun muassa työ- ja elinkeinoministeriön TE-palvelut siirtyvät kuntien hoidettavaksi vuoden 2024 aikana. Jarin edeltäjä toimitusjohtaja Katja Jaako-Körkkö siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

— Olemme todella iloisia, että Lappia-Koulutus Oy:n toimitusjohtajaksi saimme pitkänlinjan vahvan myynti- ja työelämäosaajan. Jari Iisakka on nykyisessä tehtävässään syventynyt myös Lappia-konsernin tehtäviin, joten saumaton yhteistyö jatkuu siltäkin osin. Hän on tuonut esiin myös kehittämiskohteita, jotka vievät meitä kaikkia eteenpäin. Toimitusjohtajan tehtävän lisäksi Jari Iisakka toimii myös osittain Ammattiopisto Lappian osaamispalvelujohtajana vastuualueenaan työelämäkumppanuudet ja -verkostot. Muutoksen tuulia on paljon, tällä ratkaisulla saamme hyvän perustan niiden hallintaan. Katja Jaako-Körkön työpanos Lappiassa on ollut merkittävä. On hienoa, että yhteistyö Katjan kanssa jatkuu hänen uusissa tehtävissään, hieman vain toisessa muodossa, korostaa Lappia-Koulutus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Virpi Lilja.

Lappia-Koulutus Oy:n hallituksessa toimivat Virpi Lilja, Susanna Koutonen, Raimo Pohjanen, Olli Rainio, Eero Ylitalo sekä varajäsenenä Tuomo Palokangas.

Lappia-Koulutus Oy on Kemi-Tornionlaaksonkoulutuskuntayhtymä Lappian omistama. Osakeyhtiö suunnittelee, tuottaa ja toteuttaa koulutus- ja palvelutuotteita työelämän tarpeisiin.

Lisätietoja

Virpi Lilja
Lappia-Koulutus Oy:n hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 537 0860
virpi.lilja(at)lappia.fi

Author