AMKEn ansiomerkkejä Lappian henkilöstölle

Uutinen

Lappian henkilöstöä on palkittu Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n hallituksen myöntämin kultaisin ja hopeisin ansiomerkein. Kultaiset ansiomerkit myönnetään tunnustuksena pitkäaikaisesta, vähintään 20 vuotta ja hopeiset vähintään 10 vuotta kestäneestä, ansiokkaasta toiminnasta ammatillisen koulutuksen hyväksi.

Ammatillisen koulutuksen kultaisin ansiomerkein palkittiin elintarvikealan päätoiminen tuntiopettaja Sirpa Heinonen-Koskela, Lappian Kemin toimipaikan toimipaikkasihteeri Eeva Manner-Raappana, yhteisten aineiden lehtori Pirjo Peurasaari-Tohmola, metsäalan lehtori Veijo Nurmikumpu, turvallisuusalan päätoiminen tuntiopettaja Matti Heikkilä ja sähkö- ja automaatioalan erikoisammattimies Pekka Keskimölö.

Hopeisin ansiomerkein palkittiin kiinteistöpalvelujen toimistoinsinööri Jorma Aapajärvi, talouspalvelujen taloussihteeri Seija Kokkila, tekstiili- ja muotialan päätoiminen tuntiopettaja Sirkka-Liisa Juntunen ja osaamis- ja työelämäpalvelujen osaamispalvelujohtaja Anne Tryyki.

Vs. rehtori Sanna Laihinen ja osaamispalvelujohtaja Antti Päivärinta luovuttivat ansiomerkit palkituille ja kiittivät Lappian hyväksi tehdystä työstä.

Kirjoittaja