Maukasta lounasruokaa ammattimaisesti ja Lappiin sopivasti.
Tule opiskelemaan monipuolisia, vaihtelevia lounasruokia, opit leipomaan myös herkullisia leivonnaisia.
Opiskelija oppii valmistamaan herkullisia lounasruokia ja leivonnaisia ammattikeittiössä. Hän hallitsee raaka-aineiden vastaanoton, varastoinnin ja käsittelyn, sekä suunnittelee ja toteuttaa lounaslistan mukaisia ruokia. Opiskelija palvelee asiakkaita ammattitaitoisesti, huolehtii työvälineiden puhtaudesta ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Kurssi kehittää opiskelijan taitoja toimia tehokkaasti ja turvallisesti kiireisessä keittiöympäristössä.
Opintojen laajuus: 40 osp
HAKEUTUMINEN JA VALINTA:
Täytä koulutushakemus osoitteessa www.tyomarkkintori.fi -> henkilöasiakkaat -> haussa oleva työvoimakoulutus löytyvällä sähköisellä hakemuslomakkeella. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, Sinun pitää vahvistaa hakemuksesi työllisyyspalveluissa ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemus huolellisesti. Selvitä hakemuksen Omat perustelut-kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta.
Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.
Maksuton
Monimuotototeutus
15.10.2025 asti
03.11.2025
Muonio
Ravintola-alasta kiinnostuneet tai osaamistaan täydentävät henkilöt
Lisätietoja antaa
Sini Viinikka sini.viinikka@lappia.fi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä
-
Annosruokien valmistus 25 osp
Paikkakunta:MuonioHakutavat:TyömarkkinatoriViimeinen hakupäivämäärä: 15.12.2025 -
Hygieniapassikoulutus ja hygieniapassitentti 3.2.2026
Paikkakunta:KemiHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 26.1.2026 -
Hygieniapassitentti 14.4.2026
Paikkakunta:TornioHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 6.4.2026