Vuoden 2021 yrittäjä-oppisopimusopiskelijan palkinto Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaneelle Elina Pietilälle

Uutinen

Suomen oppisopimusosaajat ry. hallitus ja valintaraati on valinnut oppisopimuskoulutuksen vuoden 2021 oppisopimusopiskelijat, -työnantajat, työpaikkaohjaajan sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelijan koulutuksenjärjestäjien ehdotuksista.

Raadin mukaan kilpailu oli tänäkin vuonna kovatasoinen. Kaikki osallistuneet, palkitut ja kunniamaininnan saajat ovat erinomaisia puolestapuhujia oppisopimuskoulutuksen monipuolisille mahdollisuuksille.

Lappian osaamispalvelujohtaja Sanna Laihinen korostaa Lappian oppisopimuspalvelujen vahvaa työtä oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä ja oppilaitoksen laajoja kouluttaja- ja yhteistyöverkostoja.

– Tämä on kolmas perättäinen vuosi, kun Lappian oppisopimuspalvelujen toiminta on saanut valtakunnallista tunnustusta eri palkintokategorioissa. Olemme ylpeitä motivoituneista opiskelijoistamme ja kaikista oppisopimustoimijoistamme, kiittelee Sanna Laihinen.

Oppisopimuskoulutus on yrittäjälle tehokas tapa saada osaamista ja kehittyä yrittäjänä

Yrittäjä Elina Pietilä suoritti keväällä 2021 Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammatti-tutkinnon Ammattiopisto Lappiassa oppisopimuskoulutuksella. Pietilän yritys VPE Palvelut tuottaa henkilökohtaisen avustajan palvelua vaikeavammaisille henkilöille palveluseteli-mallilla. Päätoiminta-alue on Meri-Lappi, mutta yritys toimii myös Kouvolassa.

– Kun yrityksemme asiakkaiden ja henkilöstön määrä kasvoi, minusta tuli esimies ja koin, että tarvitsen apua, miten olla esimies. Yrittäjille oppisopimus on todella tehokas tapa saada uutta osaamista ja samalla pystyä kehittymään omassa yritystoiminnassaan. Sain suorittaa kaikki näytöt ja tehtävät omassa yrityksessäni, mikä auttoi selkeyttämään oman yrityksen visiota, strategiaa ja myös kehittämään asiakkuuksiamme ja minua itseäni henkilöstöjohtajana, innostaa Elina Pietilä yrittäjiä oppisopimuskoulutukseen.

Johtamisen ja liiketoiminnan erikoisammattitutkinto-opinnoissa Elina Pietilän mentorina ja sparraajana toimi yrittäjyyden, markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen Seppo Selmgren.

Seppo Selmgren ja Elina Pietilä, jolla sylissään kunniakirja ja kukat.
Mentori Seppo Selmgren kiittää Elina Pietilää keskusteluista, joista myös mentori sai uusia näkökulmia.

Palkitut ja kunniamaininnan saajat julkistettiin valtakunnallisessa ammatillisen koulutuksen seminaarissa Aulangolla, Hämeenlinnassa tänään 17. marraskuuta. Kunniakirjat on allekirjoittanut opetusministeri Li Andersson.

Oppisopimuskoulutuksen vuoden 2021 parhaat

Lisätietoja

Elina Pietilä
yrittäjä
VPE Palvelut
puh. 0400 422 323
elina.pietila(at)vpe.fi

Sanna Laihinen
osaamispalvelujohtaja
Ammattiopisto Lappia
Osaamis- ja työelämäpalvelut
puh. 040 595 7654
sanna.laihinen(at)Lappia.fi

Author