Virpi Lilja ja Veijo Matala saivat kunniamerkit yhtymähallituksen kokouksessa

Uutinen

Lappian yhtymähallituksen puheenjohtaja Outi Keinänen ja varapuheenjohtaja Jukka Korhonen luovuttivat yhtymähallituksen huhtikuun kokouksessa tasavallan presidentin myöntämät kunniamerkit johtaja/rehtori Virpi Liljalle ja rakennusalan opettaja Veijo Matalalle.

Puheenjohtaja Outi Keinänen kiitti puheessaan Virpi Liljaa pitkästä ja menestyksekkäästä työurasta Lappiassa.

— Virpin johtajuutta kuvaa topakka, mutta neuvotteleva ja muut huomioon ottava toimintatapa. Maalaat isolla pensselillä kehitysideoita ja visioita, joita yhdessä viemme eteenpäin. Yhtymähallituksessa olemme ilolla lähteneet työskentelemään kanssasi.

Kiitossanoissaan Veijo Matalalle puheenjohtaja Keinänen totesi Veijon tuoneen monien vuosien ajan Lappialle mainetta ja kunniaa Taitaja-joukkueen johtajana ja opiskelijoiden menestyksekkäänä valmentajana. Vahva osaaminen näkyy myös rakennusalan arjen opetustyössä ja alan kehittämisessä.

Palkitut kertoivat huomionosoituksen olevan erittäin tunteikas ylpeyden aihe ja kiittivät Lappiaa ja koko työyhteisöä saamistaan kunniamerkeistä.

Tasavallan presidentti myönsi 6.12.2021 Virpi Liljalle Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkin (SVR R) ja opettaja Veijo Matalalle Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin (SVR M I).

Sydämelliset onnittelut!

Juhlakuvassa kunniamerkkien saajat ja luovuttajat – Jukka Korhonen, Virpi Lilja, Veijo Matala, Outi Keinänen ja Merja Korkala-Harju.

Author