Amis, AMK ja TE-palvelut rattailla -kiertue

07.09.2022 00:00 - 21.09.2022 00:00

Keminmaalainen, tervolalainen tai simolainen: Osallistu oman kuntasi tapahtumaan!

Tule keskustelemaan ajankohtaisista osaamiseen tai työllistymiseen liittyvistä palveluista Meri-Lapin alueella. Ammatilliset oppilaitokset, Lapin ammattikorkeakoulu ja TE-palvelut ovat nyt rattailla!

Palvelut ovat rattailla

  • Keminmaassa 7.9.
  • Tervolassa 14.9. ja
  • Simossa 21.9.2022.

Kiertueen tavoitteena on tavoittaa kuntalaisia, yrittäjiä, työnhakijoita, opiskelusta kiinnostuneita ja yhteistyökumppaneita sekä tuoda palvelut lähelle yhden päivän ajaksi. Hyppää sinäkin kyytiin, tule katselemaan ja kyselemään.

 

Monipuolista ohjelmaa ja henkilökohtaisia kohtaamisia

 

Keminmaa 7.9.

Yrittäjille ja yritysten edustajille järjestetään Yrittäjien AamuCocktail klo 9.00 – 10.30 Motel Käpylässä Keminmaassa. Yhteiseen huolenaiheeseen eli yritysten osaajapulaan haetaan ideoita ja ratkaisuja. Tule mukaan inspiroitumaan, miten sinun yrityksestäsi voisi tulla oman alansa tavoitelluin työpaikka. Tilaisuudessa mahdollisuus verkostoitua herkkujen äärellä. Lisäksi paikalla on erityisesti elintarviketuottajia tavoitteleva työntekijä- ja kumppanuushakupiste. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittauduthan ennakkoon, jotta herkut riittävät kaikille.

Ilmoittaudu mukaan Keminmaassa järjestettävään Yrittäjien AamuCocktail -tilaisuuteen tästä.

Kuntalaisille on tarjolla henkilökohtaista neuvontaa klo 9.00 – 15.00 Keminmaan kunnantalolla. Neuvontaa ja ohjausta opiskeluun, koulutuksiin ja työnhakuun liittyen. Voit laittaa paikan päällä myös omat hakuasiakirjat kuntoon ja varata ajan vaikkapa iltapäivän Mini-Mätsikseen.

Kallin hiihtokeskus ja Meri-Lapin keskuspesula hakevat työntekijöitä ja ovat rekrytoimassa klo 14.00-15.00 Keminmaan kunnantalolla. Vain tulemalla paikalle, saat lisää tietoa näistä! Tapahtumassa myös muuta mielenkiintoista, kuten tietoa tulevaisuuden älykodeista.

Kaikille kiinnostuneille vielä illalla klo 18.00 – 19.00 Motel Käpylässä ajankohtaisinfoa ja kahvitarjoilu. Olet ehkä kuullut, että niin työ- ja elinkeinopalveluissa kuin koulutuspuolella tapahtuu kovasti muutoksia ja uusia tuulia on ilmassa. Mietit ehkä, miten ne kytkeytyvät sinun tai perheesi tai työsi arkeen. Tule mukaan ihmettelemään! Ja aina tietenkin arvontaa.

Tervola 14.9.

Kiertue jatkaa matkaa Tervolaan 14.9.2022, missä tapahtumapaikkoina ovat Ammattiopisto Lappian Maaseutuyrittäjyyden osaamiskeskus Louella sekä Tervolan kunnantalo.

Ohjelma kuntalaisille 

Ohjelma yrittäjille
Ilmoittaudu jo Yrittäjien AamuCocktail -tilaisuuteen tästä.

Ohjelma kaikille kiinnostuneille

Simo 21.9.

Simoon kiertue pysähtyy 21.9.2022, missä tapahtumapaikkana on järjestötila Toivon Tupa.

Ohjelma kuntalaisille

Ohjelma yrittäjille
Ilmoittaudu jo Yrittäjien AamuCocktail -tilaisuuteen tästä.

Ohjelma kaikille kiinnostuneille