Nyt juhlitaan Lappiassa syksyn aikana valmistuneita!

Uutinen

Lappiassa juhlistetaan syyslukukauden aikana valmistuneita omissa valmistujaisjuhlissa. Tänä vuonna juhlat järjestetään Louella keskiviikkona 15.12.2022 ja Kemissä sekä Torniossa keskiviikkona 21.12.2022. Muonion toimipaikassa valmistujaiset on pidetty 2.12.2022.

Jos olet valmistunut tämän syksyn aikana tai valmistut ennen juhlapäivää, olet tervetullut läheistesi kanssa valmistujaisiin.

Louella juhla järjestetään 15.12. lounaan yhteydessä, klo 11 alkaen, Kätkävaarantie 69, Tervola.

Kemissä juhla pidetään 21.12. klo 18 alkaen Lappian toimipisteen Paasi-rakennuksessa, Aurinko-ravintolassa, Tietokatu 2.

  • Juhlaan osallistuvat Meripuistokadun, Tietokadun ja Sammonkadun toimipisteistä valmistuneet.

Torniossa juhla pidetään 21.12. klo 18 alkaen Lappian Päärakennuksen Kisälli-ravintolassa, Urheilukatu 6.

Kemin ja Tornion valmistujaisiin osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan 12.12.2022 mennessä tällä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoitathan myös omaohjaajallesi, että olet tulossa juhlaan. Myös ammattiin valmistuneen läheiset ovat tervetulleita. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeessa, kuinka monta läheistä osallistuu valmistujaisiin. Louelta valmistuneisiin ollaan yhteydessä koululta.

Valmistujaisista on tiedotettu myös Wilman kautta, viesti 7.12.2022.


Tervetuloa juhlimaan!

Tutustu myös Tietoa valmistuvalle opiskelijalle – opiskelijalle.lappia.fi -sivuun, jossa kerrotaan valmistumisvaiheeseen liittyvistä asioista mm. nimen julkaisuluvasta jne.

Kirjoittaja