Mätsis-rekrymessut tulevat taas!

Uutinen

Koko Lapin virtuaaliset Mätsis-rekrymessut torstaina 28.1.2021 klo 10-16 Howspace-alustalla.

Koronapandemiasta huolimatta yritykset tarvitsevat työntekijöitä ja opiskelijat, alanvaihtajat, työttömät työnhakijat etsivät työ- ja koulutuspaikkoja.

Koko Lapin virtuaalisessa Mätsis-rekrytointitapahtumassa kohtaavat alueemme työnantajat, työnhakijat sekä oppilaitokset ja opiskelupaikkojen hakijat. Työnantajat esittäytyvät virtuaalisilla Howspace-sivuilla ja kertovat, millaisia osaajia etsivät. Esittelyistä ja tapahtumasivulta saa myös tietoa eri koulutusvaihtoehdoista ja –mahdollisuuksista. Tapahtumassa järjestetään virtuaalisia työpajoja, joissa käsitellään muun muassa työnhakua yhteistyössä TE-palvelujen kanssa ja yrittäjyyttä

Virtuaalitapahtuman toteutukseen ovat osallistuneet Ammattiopisto Lappia, Lapin AMK, Lapin yliopisto, Lapin koulutuskeskus REDU, Peräpohjolan Opisto, Osaamo ja Lapin TE-palvelut sekä Lapin ELY-keskus.

Mätsis-rekrymessujen ohjelma

Klo 10.00 Messujen avaus, rehtori Riitta Rissanen, Lapin AMK
Klo 10.15 Verkostoituminen, varapuheenjohtaja Ville-Veikko Rantamaula, AKAVA
Klo 11.00 Intohimona yrittäjyys, yrittäjä Riia Valvimo
Klo 14.00 ????, erityisasiantuntija Marjaana Hämäläinen, Lapin TE-palvelut
Klo 14.15 – 16 Livestriimauksissa esittäytyy eri alojen yrityksiä ja toimijoita.

Tapahtuman Facebook-sivulta löytyvät ajankohtaiset päivitykset, mukana olevat työnantajat ja päivien ohjelmasisällöt. Sivuille on koottu videoita yritys- ja uratarinoista.
Tapahtumasivu

Kirjoittaja