Lappian kv-toiminnalle OPH:n Erasmus-akkreditointi

Uutinen

Lappian kansainvälinen toiminta jatkuu edelleen laadukkaana. Erasmus-akkreditointi on myönnetty vuosille 2021 – 2027 ja astuu voimaan 1.3.2021.
Akkreditointi mahdollistaa suunnitelmallisen ja pitkäjänteisen kansainvälisen opiskelijoiden ja asiantuntijoiden liikkuvuuden sekä vuosittaisen rahoituksen uudella ohjelmakaudella. Akkreditointi edistää merkittävästi kansanvälisen toiminnan koordinointia, kehittämistä ja toteutusta.

– Kansainvälisyys kuuluu koulutuksen järjestäjän strategiaan ja on osa arjen toimintaa. Myös opiskelijoiden ja asiantuntijoiden kansainväliseltä liikkuvuudelta edellytetään kehitystä ja kasvua. Erasmus + -hankkeiden rahoitus on kasvussa ja se antaa akreditoinnin myötä entistä laajempia mahdollisuuksia edistää Lappian kansainvälistä verkostoitumista ja yhteistyötä, johon ohjelmakauden rahoitus antaa hyvät mahdollisuudet, kertoo Lappian kv-koordinaattori Marja-Liisa Tyystälä.

Lappiassa on koronapandemian aikanakin kehitetty kansainvälistä liikkuvuutta ja verkostotoimintaa huomioiden virtuaaliset kansainvälistymisen mahdollisuudet sekä aloitettu myös uusia hankkeita.

Kirjoittaja

Ota yhteyttä

Tyystälä Marja-Liisa

Kv-koordinaattori
puh.+358407171583
Osaamis- ja työelämäpalvelut
Kemi, Meripuistokatu 21