Prosessinhoitaja, prosessiteollisuuden perustutkinto

Kuvaus:

Prosessiteollisuuden perustutkinnosta valmistuva prosessinhoitaja ohjaa ja valvoo tuotantoa tehtaissa tai tuotantolaitokseissa, tekee prosessien säätötoimia ja käyttää prosessinohjauksen automaatiojärjestelmiä. Tutkinnon suorittaneella on lisäksi valmiudet tehdä päivittäisiä huolto- ja kunnossapitotöitä sekä analysoida raaka-aineita ja tuotteita.

Prosessinhoitajat työskentelevät metäsäteollisuudessa sellun ja mekaanisten massojen valmistuksessa, paperin- ja kartonginvalmistuksessa, kemian- ja biotuoteteollisuudessa öljynjalostamoissa, kaivosalalla rikastusprosessissa, metalliteollisuudessa metallien ja teräksen valmistuksessa sekä vesi- ja voimalaitoksissa.

Prosessialan koulutuksessa ja työssä tehtävät kuormittavat fyysisesti eri tavoin. Alalle soveltuvuutta voidaan joutua harkitsemaan terveyden ja turvallisuuden näkökulmista. Lisäksi alalla ovi joutua tekemisiin allergiaa aiheuttavien kemiaalien kanssa.

Koulutus löytyy www.te-palvelut.fi koulutushausta numerolla 705240

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Lähitoteutus

TE-palvelut
Hakuaika:

04.09.2022 asti

Aloitusajankohta:

03.10.2022

Paikkakunta:

Kemi

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu työttömille, alalle soveltuville, jotka haluavat opiskella prosessiteollisuuden perustutkinnon ja valmistua sitä kautta prosessinhoitajaksi teollisuuteen.

Lisätietoja:

Lisätietoja koulutuksesta antaa Tellervo Rouvinen puh: +358408656933 (etunimi.sukunimi@lappia.fi)

Täytä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä ja valintatuloksen voit tarkistaa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9.00-16.15. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Katso toteuttamissuunnitelma Hae TE-palveluiden kautta

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Prosessiteollisuuden ammattitutkinto 150 osp

  Paikkakunta:
  Kemi
  Hakutavat:
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Teollisuuden Digitalisaatio 15 osp

  Paikkakunta:
  Verkkototeutus
  Hakutavat:
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja

  Paikkakunta:
  Kemi
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta