Dream Big – Unelmista totta

Uutinen

Alumni- ja opiskelijatapahtuma 12.5. klo 13 YouTube-livenä.

Tervetuloa Dream Big – Unelmista totta -YouTubeliveen 12.5. klo 13!

Livelähetyksessä mm.

  • Naisten jalkapallomaajoukkue Helmareiden pelaaja, Natalia Kuikan uratarina ja tervehdys Amerikasta.
  • Lappiasta kokiksi valmistuneen Niko Tähden uratarina maailmalle ja Savoyn keittiömestariksi.
  • Lisäksi rehtori Virpi Lilja kertoo Lappian alumnitoiminnasta ja osaamispalvelujohtaja Tuomo Palokangas kertoo Meri-Lapin alueen suurinvestoinneista ja työmahdollisuuksista.

Lähetyksen isäntänä toimii kulttuurialan ohjaaja Mikko Koivulehto. Livelähetyksessä voit osallistua lisäksi Satama Openin kahden päivän festarilippujen arvontaan (2 kpl). Livelähetykseen voit osallistua tästä linkistä.

Päivän tähdet:

Natalia Kuikka

Natalia on kemiläislähtöinen jalkapalloilija, joka edustaa Yhdysvaltain NWSL-sarjassa pelaavaa Portland Thornsia. Hänet valittiin vuosina 2017 ja 2020 Palloliiton vuoden naispelaajaksi. Kuikka valmistui vuoden 2018 lopussa Yhdysvalloissa Floridan osavaltion yliopistosta kriminologiksi ja voitti Yhdysvaltain naisten yliopistosarjan mestaruuden koulunsa joukkueessa ja valittiin koko sarjan parhaaksi pelaajaksi. Keväällä 2019 Kuikka siirtyi Ruotsiin naisten pääsarjaan eli Damallsvenskaniin ja siellä pelaavaan pelaavaan Göteborgiin. Lokakuussa 2020 hän solmi Portland Thornsin kanssa vuoden 2021 alusta alkavan kaksivuotisen sopimuksen. – Lähde: Wikipedia

Niko Tähti

Niko on Lappiasta valmistunut huippukokki, joka on työskennellyt ravintoloissa ympäri maailmaa. Hän on kokkaillut mm. Suomen Budapestin suurlähetystössä, Libanonissa ja Hong Kongissa. Tällä hetkellä hän työskentelee vuoromestarina Helsingin Savoyssa. Niko on osallistunut alan valtakunnallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin ja hänet valittiin Vuoden nuoreksi kokiksi vuonna 2019. Niko on lähtöisin Kaakamosta ja elää unelmaansa todeksi kansainvälisellä kokkiuralla.

Kirjoittaja