BeActive -tapahtuma 26.9. – 2.10. Kemin yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille

Uutinen

Viikon kohokohta on perinteeksi muodostunut #BeActive-tapahtuma Tervahallilla, Keila- ja Tennishallilla sekä hallien piha-alueilla keskiviikkona 28.9.

Tapahtumassa nuorilla on mahdollisuus tutustua Kemin harrastusmahdollisuuksiin. Yläkoululaiset osallistuvat tapahtumaan aamupäivällä, iltapäivällä on Ammattiopisto Lappian ja Kemin lyseon opiskelijoiden vuoro.

Nuorille järjestetään tapahtumaviikolla 26. syyskuuta – 2. lokakuuta myös virtuaalinen #BeActive-kampanja hyvinvointisovellus HeiaHeiassa


Kampanjan tavoitteena on, että nuoret kokeilisivat viikon aikana erilaisia liikuntalajeja ja harrastuksia oman mielenkiintonsa mukaan. Kampanjan pistemäärää voi kerryttää myös osallistumalla aktiivisesti #BeActive-tapahtuman toimintoihin. Kaikki vähintään 50 pistettä kampanjaviikolla keränneet osallistuvat kampanjan arvontoihin, myös erityisen aktiivisia osallistujia palkitaan.

Paikalliset yritykset sekä liikunnan ja harrastustoiminnan tuottajat voivat osallistua kampanjaan omin tarjouksin ja esimerkiksi järjestämällä avoimien ovien päiviä kampanjaviikolla. Kampanjatarjouksia julkaistaan kampanjan sosiaalisen median tileillä sekä hyvinvointisovellus HeiaHeiassa.

Lappian opiskelijoille tulee ohjeistus tapahtumaan osallistumisesta HeiaHeia -järjestelmään ja Wilmaan.

Lisätiedot

Heikki Alatalo
Hyvinvointikouluttaja, opettaja
heikki.alatalo(at)lappia.fi, puh. 050 310 9475

Petri Sakko
Hyvinvointikouluttaja, opettaja
petri.sakko(at)lappia.fi, puh. 040 660 5725

Olli Kelhä
Kampanjavastaava, Kemin HeiaHeian pääkäyttäjä
olli.kelha(at)edukemi.fi, puh. 050 361 3873

Heiaheia logo

Kirjoittaja