Yrittäjän ammattitutkinto 150 osp

Kuvaus:

Yrittäjävalmennus alkaa 28.09.2021 ja kestää 9 kk. Jokaiselle osallistujalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma. Valmennuspäiviä on yhteensä 13, joista yhteisiä koulutuspäiviä on 10, sekä lisäksi ryhmä- ja henkilökohtaista ohjausta 3 päivää

Yrittäjävalmennus antaa valmiuksia kehittää yrityksesi liiketoimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteita.

Valitset valmennuksesi osaamisalaksi joko Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen tai Yritystoiminnan analysoinnin ja kehittämisen.

Yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen

Arvioit omia edellytyksiäsi toimia yrittäjänä, selvität yritystoiminnan mahdollisuuksia ja laadit liiketoimintasuunnitelman, jonka pohjalta voit käynnistää kannattavan yritystoiminnan. Opit hoitamaan yrityksen perustamistoimenpiteet, sopimukset, taloushallinnon, rekrytoinnin sekä hankinnat.

Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Kehität omaa liiketoimintaa päivittämällä yrityksesi liiketoimintasuun-nitelman vastaamaan tulevaisuuden haasteita huomioiden myös toimintaympäristön riskit ja kehitysnäkymät. Opit seuraamaan yrityksesi kannattavuuden kehittymistä ja arvioimaan yrityksen tilannetta tunnuslukujen avulla.


Yrittäjävalmennuksessa tarkastellaan asiakkuuksia ja asiakashankintaa sekä opitaan myynnin ja digitaalisen markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta. Valmennuksen aikana luodaan erilaisia verkostoja, joiden avulla pyritään valmentamaan ja varmistamaan lappilaisten yritysten mahdollisuuksia hyödyntää myös rajayhteistyötä.

Yrittäjän ammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta kahdella eri osaamisalalla. Koulutuksen aluksi tutkinnon suorittaja valitsee yhdessä kouluttajan kanssa, kumman osaamisalan hän suorittaa. Valmennukseen sisältyy lähi- ja verkko-opetusta, ryhmä- ja yksilöohjausta sekä omaan yritystoimintaan liittyviä analyysejä. Saat ammatillista tukea ja uusia näkökulmia muilta yrittäjiltä sekä elinkeinoelämän ammattilaisilta.

Ota yhteyttä vastuukouluttajaan ennen koulutukseen hakeutumista!

Oppisopimuskoulutus: Oppisopimuskoulutuksen voit suorittaa omassa yrityksessä tai työpaikassa, mikäli oppisopimukselle asetetut ehdot täyttyvät.

Omaehtoinen koulutus: Täytä sähköinen hakeutumislomake.

Hinta:

Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Omaehtoisessa koulutuksessa opiskelijan maksuosuus on 500 €.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Yrittäjyysvalmennus sopii sinulle, joka suunnittelet aloittavasi yritystoiminnan tai olet toiminut yrittäjänä ja haluat tarkastella toimialuettasi uudelleen ja kehittääksesi yritystäsi. Valmennus sopii myös avuksi omistajan- ja sukupolvenvaihdostilanteisiin.

Lisätietoja:

Vastuukouluttaja
Regina Pesonen
Puh. 040 184 7237
regina.pesonen (at)lappia.fi

Asiakkuusvastaava, oppisopimuspalvelut
Mari Määttä
Puh. 050 359 4346
mari.maatta(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Lähiesimiestyön ammattitutkinto 150 osp

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 180 osp

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta