Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto 180 osp

Kuvaus:

Koulutus alkaa 14.3.2023 ja päättyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Koulutus kestää n. 1,5 vuotta. Koulutuspäivät toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena. Koulutuspäiviä on yhteensä 17.

Koulutuksen jälkeen osaat johtaa vastuualueesi henkilöstöä, tuotantotyötä, toimia organisaatiosi turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esimiestaitojasi.

Koulutus antaa sinulle suunnittelu- ja organisointitaitoja, uusia menetelmiä päivittäisjohtamiseen, turvallisuusosaamista sekä vahvistaa vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi. Tutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Autamme mielellämme valinnaisten osien valinnassa.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:

Pakollinen tutkinnon osa:
* Tuotantoalojen esimiehenä toimiminen, 80 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi:
* Tuotannon johtaminen, 50 osp
* Henkilöstön osaamisen kehittäminen, 50 osp
* Tuotannon kunnossapitotyön johtaminen, 50 osp

Opinnot suoritetaan monimuotoisesti lähi- ja verkko-opetuksen, oppimistehtävien, ohjauksen sekä työhön soveltamisen yhdistelmänä. Opintoihin kuuluu kehittävän työotteen lisäksi suunnitelmien ja prosessikuvausten laadinta ja arviointi. Tutkinnossa vaadittava osaaminen osoitetaan näytöissä, jotka suoritetaan aidoissa työelämän toimintaympäristöissä. Kouluttajina toimivat Ammattiopisto Lappian johtamiskoulutusten asiantuntijaverkoston jäsenet ja kouluttajat.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena tai omaehtoisena kouluttautumisena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta ja myös työnantajan sitoutumista koulutukseen. Omaehtoisessa kouluttautumisessa osallistut koulutukseen työsi ohessa.

Jos oppisopimus on valintasi, niin keskustele asiasta työnantajasi kanssa ja ota yhteyttä vastuukouluttajaan tai oppisopimuspalveluiden asiakkuuspäällikköön.

Omaehtoinen koulutus: täytä sähköinen hakeutumislomake.

Hakeudu koulutukseen 20.2.2023 mennessä.

Hinta:

Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Omaehtoisessa kouluttautumisessa opiskelijan maksuosuus on 250 €.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä ja haluavat kehittää oman ja työyhteisön osaamista.

Koulutus soveltuu sinulle, jos toimit työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön työnjohtajana tai vastaavissa työtehtävissä. Koulutus soveltuu hyvin myös työhön osallistuvalle työnjohdolle.

Lisätietoja:

Maarit Pulkkinen
Osaamisalavastaava, johtamiskoulutukset
puh. 040 572 5587

Mari Määttä
Asiakkuusvastaava, oppisopimuspalvelut
puh. 0503594346

etunimi.sukunimi(at)lappia.fi

Katso toteutussuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Lähiesihenkilön ammattitutkinto 150 osp

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Hakuaika
  Oppisopimuspalveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 26.8.2024
 • Yrittäjyyden ammattitutkinto 150 osp

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Hakuaika
  Oppisopimuspalveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 2.10.2024