Tiedonohjauksen ja sähköisten asiakirjojen hallinta 60 osp

Kuvaus:

Koulutus alkaa 5.10.2021 ja päättyy 31.5.2022. Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena. Koulutuspäiviä on yhteensä 9, lisäksi järjestetään näyttö. Koulutukseen voi hakeutua vielä aloituspäivän jälkeen 11.10.2021
asti.

Tiedonohjauksen ja sähköisten asiakirjojen hallinta (60 osaamispistettä) on Liiketoiminnan ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa ja se kuuluu Liiketoiminnan palveluiden osaamisalaan. Tutkinnon osa suoritetaan näyttönä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan pääsääntöisesti tutkinnon mukaisissa työtehtävissä työpaikoilla.
Opinnoissa tarkastellaan asiakirjahallintaa ja arkistointia osana toimintaympäristöä ja tietohallintoa sekä selkiytetään asiaan liittyviä ydinkäsitteitä ja määritelmiä. Lisäksi opinnoissa käsitellään pitkäaikaisesti säilytettävien ja arkistoitavien sähköisten asiakirjojen asianmukaista säilyttämistä ja käsittelyä sekä asiaan liittyvää lainsäädäntöä ja tiedon hallintavälineitä.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, ryhmä- ja yksilöohjauksena sekä työpaikalle soveltuvina oppimistehtävinä. Kouluttajina toimivat Lappian asiantuntijaverkoston kouluttajat.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena tai omaehtoisena kouluttautumisena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta ja työnantajan sitoutumista koulutukseen. Omaehtoisessa kouluttautumisessa osallistut koulutukseen työsi ohessa, mutta onnistuakseen se edellyttää myös työnantajan tukea.

Hakeudu koulutukseen 11.10.2021 mennessä.

Jos oppisopimus on valintasi niin keskustele asiasta työnantajasi kanssa ja ota yhteyttä vastuukouluttajaan tai oppisopimuspalveluiden asiakkuusvastaavaan.

Omaehtoinen koulutus: Täytä sähköinen hakulomake.

Hinta:

Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.
Omaehtoisessa kouluttautumisessa opiskelijan maksuosuus on 350 euroa.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

11.10.2021 asti

Aloitusajankohta:

05.10.2021

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Koulutus ja tutkinto on tarkoitettu asiakirja- ja tiedonhallintatehtäviä tekeville ja sähköisten asiakirjapalvelujen tietopalvelujen tehtävissä sekä tiedonhaun opastustehtävissä toimiville.

Lisätietoja:

Vastuukouluttaja
Regina Pesonen
Puh. 040 184 7237
regina.pesonen(at)lappia.fi

Asiakkuusvastaava, oppisopimus
Nina Remes
puh. 050 336 8707
nina.remes(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Buustia uralle digiosaamisesta (korkeakoulutetuille)! (701455)

  Paikkakunta:
  Verkkototeutus
  Hakutavat:
  TE-palveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 7.11.2021
 • Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Yhteishaku
  Jatkuva haku