Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, mittatilausompelija, muotiassistentti, sisustustekstiilien valmistaja, tekstiilien valmistaja

Kuvaus:

Tekstiili- ja muotialan opinnoissa voit valinnoistasi riippuen painottaa opintojasi vaatteiden valmistuksen, muodin, myynnin ja markkinoinnin, sisustustekstiilien valmistuksen tai teollisten tekstiilien valmistuksen suuntaan.

Opintojen perusteet sisältävät mm. malli—ja kaavasuunnittelua, tuotteen kehittelyä, persoonallisuutta ja muotitrendejä unohtamatta. Tutkinnon suorittanut osaa suunnitella, kaavoittaa ja valmistaa tuotteita yksilöllisesti sekä piensarjana.

Asiakastyöt kehittävät osaamistasi. Sinulla on mahdollisuus opiskelujen aikana kehittää myös omaa tuotantoa ja mallistoa sekä tehdä itsenäisesti tilaustöitä osuuskunnan kautta.

Tekstiili – ja muotialan perustutkinnon suorittanut voi työskennellä yrittäjänä, tekstiili- ja vaatetusalan tuotteiden suunnittelu-, kaavoitus-, valmistus-, viimeistely- ja huoltotehtävissä sekä myynti- ja markkinointitehtävissä.


Tutkinnon laajuus: 180 osaamispistettä
Kesto: 2 – 3 vuotta

Tulosta sivu

Hakuaika:

Yhteishaku 23.2.-7.4.2021 sekä jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Syksy 2021 / Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Jos olet päättänyt peruskoulun, hae yhteishaussa.

Jos olet suorittanut lukion oppimäärän, ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, hae jatkuvassa haussa kohdasta, Hae suoraan oppilaitokseen.

Lisätietoja:

Osaamisalavastaava Sirkka Juntunen puh. 050 310 9370, sirkka.juntunen(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen Hae yhteishaussa

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198