Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, perustason ensihoitaja

Kuvaus:

TÄLLÄ HETKELLÄ KOULUTUKSESSA EI OLE VAPAITA OPISKELUPAIKKOJA. JATKUVA HAKU AVATAAN MAHDOLLISESTI SYKSYLLÄ, JOS PAIKKOJA VAPAUTUU.

Perustason ensihoitaja osaa toimia työssään alan säädöksiä ja toimintaohjeita, sekä arvoperustaa ja ammattietiikkaa noudattaen. Hän osaa toimia ammatillisessa vuorovaikutuksessa sekä moniammatillisissa ja monikulttuurisissa toimintaympäristöissä. Lisäksi hän osaa osaa edistää terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä sekä toimia ensihoidossa ja akuuttihoitotyössä. Hän toimii aseptisesti ja ergonomisesti, huolehtii potilas- ja asiakasturvallisuudesta, sekä huolehtii myös omasta työturvallisuudestaan ja työhyvinvoinnistaan.

Perustason ensihoidon osaamisalan suorittanut perustason ensihoitaja voi työskennellä esimerkiksi ensihoitopalveluyksiköissä, sairaaloiden päivystyspoliklinikoilla tai terveyskeskusten päivystysvastaanotoilla tai akuuttipotilaiden vuodeosastoilla, sekä muissakin sosiaali- ja terveysalan työyksiköissä, mutta ei varhaiskasvatuksessa.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista määrätään Opetushallituksen määräyksessä ”Opiskelijan terveydentilaa koskevat vaatimukset ammatillisissa perustutkinnoissa.”

Soveltuvuuskokeet järjestetään 3.-7.5.2021. Saat kokeeseen erillisen kutsun.
Soveltuvuuskoe sisältää kirjallisia tehtäviä, psykologin ja opettajan tekemät yksilölliset haastattelut ja fyysistä kuntoa mittaavan testin.
Soveltuvuuskokeeseen osallistuminen on pakollista.

Tutkinnon laajuus: 180 osaamispistettä
Kesto: 2 – 3 vuotta

Tulosta sivu

Aloitusajankohta:

Syksy 2021

Paikkakunta:

Kemi

Kohderyhmä:

Jos olet päättänyt peruskoulun, hae yhteishaussa.

Jos olet suorittanut lukion oppimäärän, ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, hae jatkuvassa haussa kohdasta, Hae suoraan oppilaitokseen.

Lisätietoja:

Tällä hetkellä koulutuksessa ei ole vapaita opiskelupaikkoja. Jatkuva haku avataan mahdollisesti syksyllä, jos paikkoja vapautuu.

Opinto-ohjaaja Marja-Riitta Mäläskä, puh. +358 50 408 0706, Marja-Riitta.Malaska(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae yhteishaussa

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Lähihoitaja

  Paikkakunta:
  Pello
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

  Paikkakunta:
  Muonio
  Hakutavat:
  Yhteishaku
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

  Paikkakunta:
  Kemi
  Hakutavat:
  Yhteishaku
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta