Somesyksy- Facebook ja Instagram mainonnan perusteet

Kuvaus:

Hyödynnätkö sosiaalista mediaa yrityksesi markkinoinnissa? Oletko siellä missä asiakkaatkin ovat? Somemarkkinointi on yksi käytetyimpiä markkinoinnin muotoja ja myös B2B markkinointi tapahtuu enenemissä määrin sosiaalisen median kanavissa.
Facebook ja Instagram on monille organisaatioille tärkeä viestintä- ja markkinointikanava ja parhaimmillaan erittäin potentiaalinen väline uusien asiakkaiden hankkimiseen ja nykyisten sitouttamiseen.

Koulutuksen tavoite: Otat haltuun käytetyimmät sosiaalisen median kanavat Facebook ja Instagram sekä perehdyt houkuttelevan sisällön tuottamiseen.

Sisältö
– Somemarkkinoinnin nykytila
– Facebook ja Instagram mainonta
– Omat somekanavat ja houkutteleva sisällöntuotanto

Hinta:

69€ (sis.alv 24%)

Peruutusehto

Ennen koulutuksen viimeistä ilmoittautumispäivää:
Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Koulutuksen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen:
Jos peruminen tapahtuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, mutta ennen koulutuksen alkua, oppilaitos veloittaa 50 % osallistumismaksusta.

Koulutuksen alettua:
Mikäli peruminen tapahtuu koulutuksen alettua, osallistumismaksu on maksettava kokonaan. Oppilaitos veloittaa osallistumismaksun myös silloin, kun ilmoittautunut jättää tulematta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen. Oppilaitoksesta johtuva koulutuksen ajankohdan tai koulutuspaikan oleellinen muutos oikeuttaa maksuttoman perumisen.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Verkkototeutus

Lappia-Koulutus Oy
Hakuaika:

31.08.2022 asti

Aloitusajankohta:

07.09.2022

Paikkakunta:

Verkkototeutus

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu kaikille sosiaalisessa mediassa viestiville. Esimiehille ja päättäjille, kehittämisen parissa toimiville, markkinoijille, myyjille ja asiantuntijoille.

Lisätietoja:

Kouluttaja Juhamatti Konttaniemi p. 0401863238
Palveluassistentti Jaana Hiltunen p.0401319734
etunimi.sukunimi@lappia.fi

Ilmoitan vain yhden henkilön Ilmoitan useita henkilöitä kerralla