Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouslomittaja

Kuvaus:

Maatalouslomittamisen osaamisala

Maatalouslomittajalla on valmiudet työskennellä maatalouslomittajana joko kunnan tai yrityksen palveluksessa. Hän ottaa huomioon eläinten fysiologiset ja muut käyttäytymistarpeet ja käsittelee eläimiä turvallisesti. Maatalouslomittajan työkohteet voivat vaihtua lähes päivittäin, jolloin häneltä vaaditaan joustavuutta ja aktiivista perehtymistä uusiin työkohteisiin ja -menetelmiin. Työssään hän kohtaa erilaisia ihmisiä, joten hyvät ihmissuhde- ja asiakaspalvelutaidot korostuvat. Uuden tiedon omaksuminen, erilaisten koneiden ja teknologian käyttötaito, vaitiolovelvollisuuden noudattaminen ja tarttuvien tautien leviämisen ehkäiseminen ovat työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi tärkeitä ammattitaitovaatimuksia. Maatalouslomittaja osallistuu ja sitoutuu oman roolinsa mukaisesti lomitettavan tilan ja oman työyhteisönsä tavoitteiden saavuttamiseen. Hän tuo rakentavasti esille huomaamansa kehittämiskohteet sekä osallistuu aktiivisesti työyhteisön järjestämiin tilaisuuksiin ja huolehtii omasta jaksamisestaan.

Ammattitutkinnon voi suorittaa myös osatutkintona.

Opintoihin sisältyy teoriaopintojen lisäksi etäopiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa käytännön harjoittelua. Teoriaopinnot toteutetaan lähiopetuksena, joita voi suurelta osin seurata myös suorana verkon kautta tai nauhoitettuina tallenteina. Itslearning -verkkoympäristö toimii keskeisenä oppimisympäristönä, joten osallistuminen koulutukseen edellyttää tietokoneen tms. laitteen käyttömahdollisuutta.

Koulutus toteutetaan omaehtoisena monimuoto-opiskeluna, joten opinnot on mahdollista suorittaa myös työn ohessa. Oppisopimuksena suoritettaessa on edellytyksenä alalle soveltuva työsopimus ja työnantajan sitou-tuminen työpaikkaohjaukseen. Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, ota yhteyttä oppisopimuspalveluihin puh. 040 132 8198

Hinta:

Osallistumismaksu 200 €.

Tulosta sivu

Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Tervola

Kohderyhmä:

Alalle aikovat sekä siellä jo toimivat eläinalan ammattilaiset. Pääsyvaatimuksena koulutukseen on vähintään 18 vuoden ikä.

Lisätietoja:

Petri Marjeta, puh. 040 701 3253
Jarmo Saariniemi, puh. 040 0337 169
sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@lappia.fi

Koulutuspaikka:
Ammattiopisto Lappia
Kätkävaarantie 69
95340 Loue

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja

  Paikkakunta:
  Tervola
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinhoitola, eläinten kouluttaminen

  Paikkakunta:
  Tervola
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
 • Eläintenhoidon ammattitutkinto, trimmaaja

  Paikkakunta:
  Tervola
  Hakutavat:
  Jatkuva haku