Logistiikan perustutkinto, sisälogistiikan osaamisala

Kuvaus:

KUVAUS
Palvelulogistiikkatyöntekijä tekee varastoalan tehtäviä käsin ja käyttää varaston tai terminaalin tavarankäsittelylaitteita, trukkia ja automatiikalla ohjattavia laitteita. Palvelulogistiikkatyöntekijä täyttää varastoissa ja terminaaleissa käytössä olevia asiakirjoja sekä tekee varastokirjanpidon käsin tai tietotekniikkaa apuna käyttäen. Perusosaaminen palvelulogistiikkatyöntekijällä on tavaran lähettämisessä ja vastaanotossa, tavaran varastoinnista, lähetysten keräilystä, pakkaamisesta, kierrätyksessä ja varaston tietojärjestelmien käytöstä.

Koulutus on perustutkinto 180 osp / 2 vuotta ja se toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta ja työnantajan sitoutumista koulutukseen. Koulutus soveltuu hyvin niin kaupan alan, kuljetusalan kuin teollisuudenkin varastoissa työskenteleville.

Koulutus toteutetaan työelämässä oppimisena sekä verkko-ja lähiopetuksen yhdistelmänä.
Lähiopiskelupäiviä on n. 14-25 päivää 2 vuoden aikana riippuen valitsemistasi valinnaisaineista sekä aiemman osaamisen tunnistamisesta. Loppu opiskelustasi toteutetaan työelämässä oppimisena työpaikallasi. Yksityiskohtainen toteutussuunnitelma tehdään henkilökohtaistamisen yhteydessä koulutuksen alussa opiskelijoiden kanssa.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Kemi

Kohderyhmä:

Oppisopimuskoulutus soveltuu jo sisälogistiikan parissa työskenteleville henkilöille, joilla on voimassa oleva työsuhde.

Lisätietoja:

Kouluttaja Veikko Räsänen puh. 050 343 1016, veikko.rasanen(at)lappia.fi

Oppisopimusasiat asiakkuusvastaava Mari Määttä puh. 050 359 4346 mari.maatta(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Kuljetusalan ammattitutkinto

  Paikkakunta:
  Kemi
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Logistiikan perustutkinto

  Paikkakunta:
  Kemi
  Hakutavat:
  Yhteishaku
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta