Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto 180 osp

Kuvaus:

Koulutus alkaa 1.2.2022 ja päättyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Koulutus kestää n. 1,5 vuotta. Koulutuspäivät toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena. Koulutuspäiviä on noin 18.

Syvennät osaamistasi liiketoiminnan suunnittelussa, analysoimisessa sekä laajennat osaamistasi toimintaprosessien kehittäjänä. Opit käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimimaan erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Opit arvioimaan yrityksesi ja organisaatiosi tilannetta ja toimintaa, sekä opit tunnistamaan toimialasi, yrityksesi tai vastuualueesi kehittämis- ja muutostarpeet.

Valinnaisten tutkinnon osien avulla syvennät ja kehität osaamistasi henkilöstöjohtamisessa, talouden hallinnassa, hankintojen osaajana, tuoteryhmän asiantuntijana sekä myynnin edistäjänä. Saat työkaluja ja ideoita johtaa ja arvioida vastuualueesi liiketoimintaa muuttuvassa ja verkostoituvassa liiketoimintaympäristössä. Opintojen aikana voit rakentaa työtäsi tukevan ammatillisen verkoston, joka edesauttaa sinua opintojen etenemisessä sekä parhaimmillaan toimitte jatkossakin työelämäkumppaneina.

Opinnot suoritetaan lähi- ja verkko-opetuksen, oppimistehtävien, ryhmä- ja yksilöohjauksen sekä työhön soveltamisen yhdistelmänä. Opintoihin kuuluu kehittävän työotteen lisäksi liiketoimintaa edistävien suunnitelmien ja prosessikuvausten laadinta ja arviointi. Tutkinnossa vaadittava osaaminen osoitetaan näytöissä, jotka suoritetaan aidoissa työelämän toimintaympäristöissä pääsääntöisesti omalla työpaikalla ja omassa työtehtävässä. Kouluttajina toimivat Ammattiopisto Lappian johtamis- ja liiketoimintakoulutusten asiantuntijaverkoston jäsenet ja kouluttajat.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena tai omaehtoisena kouluttautumisena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta ja työnantajan sitoutumista koulutukseen. Omaehtoisessa kouluttautumisessa osallistut koulutukseen työsi ohessa, mutta onnistuakseen se edellyttää myös työantajan tukea.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:

Pakollinen tutkinnon osa:
* Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteutus 60 osp

Lappiassa toteutettavat valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi
* Henkilöstötyö 60 osp
* Henkilöstön osaamisen kehittäminen 60 osp
* Hankintojen suunnittelu ja toteuttaminen 60 osp
* Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen 60 osp
* Ryhmän esimiehenä toimiminen 60 osp
* Tuoteryhmän asiantuntijana toimiminen 60 osp

Jos oppisopimus on valintasi, niin keskustele asiasta työnantajasi kanssa ja ota yhteyttä vastuukouluttajaan tai oppisopimuspalveluiden asiakkuusvastaavaan.

Omaehtoinen koulutus: täytä sähköinen hakeutumislomake.

Hinta:

Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.
Omaehtoisessa kouluttautumisessa opiskelijan maksuosuus on 700€.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Opinnot on tarkoitettu liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville, joilla on halu kehittää organisaation liiketoimintaa ja omaa osaamista. Sinulla on aikaisempaa liiketoimintakokemusta, hallinnollista ja kaupallista osaamista ja olet asemassa, jossa voit kehittää organisaatiosi liiketoimintaa tuloksellisesti ja strategian mukaisesti. Lisäksi haluat vahvistaa verkosto-osaamistasi ja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja:

Maarit Pulkkinen
Osaamisalavastaava, johtamiskoulutukset
Puh. 040 572 5587,
maarit.pulkkinen(at)lappia.fi


Mari Määttä
Asiakkuusvastaava, oppisopimuspalvelut
Puh. 050 359 4346
mari.maatta(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa, Reskontran hoitaminen 60 osp

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Hakuaika
  Oppisopimuspalveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 31.1.2022
 • Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Bio- ja kiertotaloutta korkeasti koulutetuille (703141)

  Paikkakunta:
  Kemi
  Hakutavat:
  TE-palveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 13.2.2022