Leipomoalan ammattitutkinto, leipuri- ja kondiittorikisälli (150 osp)

Kuvaus:

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutuksen ajoitus räätälöidään opiskelijan osaamisen ja osallistumismahdollisuuksien mukaan. Koulutus kestää kaksi ja puoli vuotta. Koulutusaikaan vaikuttaa aikaisemmin hankittu osaaminen. Jokaiselle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma, jonka mukaan koulutusaika määräytyy.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa leipuri- tai kondiittorikisällin leipomoalan ammattitutkinto tai osia niistä. Leipurikisälli koulutuksen jälkeen osaat valmistaa erilaisia uusia ja perinteisiä kahvi- ja ruokaleipiä halliten elintarviketurvallisuuden. Lisäksi osaat valmistaa valintasi mukaan vaikka leipomoeineksiä ja taitotöitä.
Kondiittorikisällin koulutukseen osallistuttuasi hallitset erilaiset tekniikat täytekakkujen, leivosten, pikkuleipien ja kahvikakkujen valmistukseen elintarviketurvallisuutta unohtamatta. Konditoriakoristeilla kruunaat valmistamasi tuotteet näyttäviksi. Valinnaiseksi tutkinnon osaksi voit valita vaikka jälkiruokien ja patisserie-tuotteiden valmistamisen.

Koulutus toteutetaan omaehtoisena tai oppisopimus koulutuksena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta tai yrittäjyyttä. Oppisopimuksessa tietopuolisella koulutuksella täydennetään työssäoppimista. Koulutus sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua ja työpaikoilla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta järjestetään 2 – 3 päivää kuukaudessa. Vaadittava ammattitaito ja osaaminen osoitetaan työpaikalla tai oppilaitoksessa tutkinnon osittain.

Hae koulutukseen sähköisesti osoitteessa www.lappia.fi/koulutuskalenteri. Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, ota yhteyttä oppisopimustoimistoon, puh. 040 132 8198.

Hinta:

Oppisopimuskoulutus on maksutonta. Omaehtoisessa kouluttautumisessa opiskelijan maksuosuus on 300 €.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu työelämässä oleville sekä ammattitaitoisille leipuri-kondiittoreille, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Lisätietoja:

Osaamisalavastaava Sirpa Heinonen, puh. 044 749 2709 tai lehtori Kristiina Pääkkö puh. 050 310 9317.
Oppisopimusasioissa Laura Kuismanen, puh. 040 648 7583 sähköposti: etunimi.sukunimi(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Yhteishaku
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, liha-alan osaamisala

  Paikkakunta:
  Tervola
  Hakutavat:
  Jatkuva haku