Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 180 osp

Kuvaus:

Syvennät esimies- ja johtamisosaamistasi. Kehität itseäsi analysoimaan ja arvioimaan yrityksesi ja organisaatiosi tilannetta ja toimintaa, sekä opit tunnistamaan toimialasi, yrityksesi tai vastuualueesi kehittämis- ja muutostarpeet. Kehität itseäsi henkilöstöjohtamisessa, toiminnan ja talouden suunnittelussa ja arvioinnissa sekä tunnistat muutostarpeet myös omassa johtamistyössäsi. Kehityt palautteen vastaanottajana ja antajana sekä henkilöstön hyvinvoinnin edistäjänä. Löydät uusia keinoja johtaa itseäsi, henkilöstöäsi, asiakkuuksia sekä tuotanto- ja palveluprosesseja. Saat työkaluja johtaa ja arvioida vastuualuettasi muuttuvassa ja verkostoituvassa toimintaympäristössä. Kehität ammattitaitoasi motivoida ja sitouttaa vastuualueesi ihmiset ja verkostojen eri tahot tulosten aikaansaamiseksi.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:
Pakollinen tutkinnon osa:
• Johtajana toimiminen 80 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi:
• Strategiatyön johtaminen 50 osp
• Projektin johtaminen 50 osp
• Työyhteisön kehittämisen johtaminen 50 osp
• Henkilöstön ja osaamisen johtaminen 50 osp
• Asiakkuuksien johtaminen 50 osp
• Talouden johtaminen 50 osp
• Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen 50 osp

Opinnot suoritetaan lähi- ja verkko-opetuksen, oppimistehtävien, ryhmä- ja yksilöohjauksen sekä työhön soveltamisen yhdistelmänä. Opintoihin kuuluu kehittävän työotteen lisäksi suunnitelmien ja prosessikuvausten laadinta ja arviointi. Tutkinnossa vaadittava osaaminen osoitetaan näytöissä, jotka suoritetaan aidoissa työelämän toimintaympäristöissä pääsääntöisesti omalla työpaikalla ja omassa työtehtävässä. Kouluttajina toimivat Ammattiopisto Lappian johtamiskoulutusten asiantuntijaverkoston jäsenet ja kouluttajat.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena tai omaehtoisena kouluttautumisena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta ja työnantajan sitoutumista koulutukseen. Omaehtoisessa kouluttautumisessa osallistut koulutukseen työsi ohessa, mutta onnistuakseen se edellyttää myös työantajan tukea.

Hinta:

Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Omaehtoisessa kouluttautumisessa opiskelijan maksuosuus on 250 €.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Monimuotototeutus

Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Tornio

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu esimiehille, johtajille ja yrityksen omistajille, jotka tekevät vaativaa johtamisen asiantuntijatyötä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Sinulla on jo aiempaa kokemusta johtamisesta, organisaatiosi toiminnasta, sen kehittämisestä sekä strategian viemisestä käytäntöön. Työssäsi vastaat henkilöstön ja prosessien johtamisen lisäksi myös tavoitteiden saavuttamisesta. Olet luonteeltasi edistäjä ja haluat kehittää itseäsi, työyhteisöäsi ja yritystäsi sekä laajentaa verkostojasi muiden johtajien kanssa.

Jos oppisopimus on valintasi, niin keskustele asiasta työnantajasi kanssa ja ota yhteyttä osaamisalavastaavaan tai oppisopimuspalveluiden asiakkuusvastaavaan.

Koulutukseen voi hakeutua myös nonstop-periaatteella koko lukuvuoden ajan. Lappialla on menossa useampia johtamisen ryhmiä, joihin on joustavaa liittyä. Ole vain suoraan yhteydessä osaamisalavastaavaan.
Omaehtoinen koulutus: täytä sähköinen hakeutumislomake.

Koulutus alkaa 6.4.2022 ja päättyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Koulutus kestää n. 1,5 vuotta. Koulutuspäivät toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena. Koulutuspäiviä on noin 16.

Lisätietoja:

Osaamisalavastaava Maarit Pulkkinen, Puh. 040 572 5587, maarit.pulkkinen(at)lappia.fi

Asiakkuusvastaava, oppisopimuspalvelut Mari Määttä, Puh. 050 359 4346, mari.maatta(at)lappia.fi

Katso toteuttamissuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

 • Digitaalisten palveluiden kehittäjä – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

  Paikkakunta:
  Kemi
  Hakutavat:
  Oppisopimuspalveluiden kautta
  Viimeinen hakupäivämäärä: 22.9.2022
 • Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto 180 osp

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta
 • Lähiesimiestyön ammattitutkinto 150 osp

  Paikkakunta:
  Tornio
  Hakutavat:
  Jatkuva haku
  Oppisopimuspalveluiden kautta