Koulutuksen tavoitteena on opiskella hygieniaan liittyvää ammattisanastoa ja käsitteitä helpolla suomen kielellä sekä suorittaa hygieniapassi. Koulutuksen aikana opit elintarvikehygieniaan liittyviä asioita ja osallistut hygieniapassitestiin. Suomen kielen lähtötaso A2.1.
Sisältö:
– Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden pilaantumisesta
– Ruokamyrkytykset
– Hygieeniset työtavat
– Henkilökohtainen hygienia
– Puhtaanapito
– Omavalvonta
– Lainsäädäntö ja viranomaiset
– Testi, jossa osoitetaan uuden lainsäädännön vaatima hygieniaosaaminen
Koulutus kestää 10 päivää ja sisältää testin. Testiin osallistujan tulee todistaa henkilöllisyytensä, joten henkilöllisyystodistus tulee olla mukana koulutuksessa.
Koulutuksen opetuskieli on suomi, mutta käytämme tarvittaessa apukieliä (venäjää, ukrainaa, englantia). Koulutus voidaan järjestää lähiopetuksena sovituissa tiloissa tai verkkokoulutuksena. Koulutuksen sisällössä otetaan huomioon osallistujien kiinnostuksen kohteet ja työelämän vaatimukset.
Pyydä tarjous
Monimuotototeutus
Jatkuva haku
Nonstop
Tornio
Koulutuksesta on erityisesti hyötyä, jos työskentelee tai suunnittelee ammattia esim. palvelualalla (elintarvikeala, hotelli- ja ravintola-ala, puhdistusala) tai hyvinvointialalla (sosiaali- ja terveysala, hius- ja kauneudenhoitoala).
Työelämäpalvelut Jaakko Arkko p. 040 713 9305
Koulutusassistentti Jaana Hiltunen p. 040 131 9734
etunimi.sukunimi@lappia.fi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä
-
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, liha-alan osaamisala
Paikkakunta:TervolaHakutavat:Jatkuva haku -
Hygieniapassikoulutus ja hygieniapassitentti 03.12.2024
Paikkakunta:TornioHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 24.11.2024 -
Hygieniapassitentti 12.04.2024
Paikkakunta:MuonioHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 4.4.2024