Teollisuusmätsi

​Teollisuusmätsi

 

Laajennatko liiketoimintaa? Kehitätkö yrityksesi toimintaa?

Etkö löydä ammattitekijöitä? Onko sinulla osaavista tekijöistä puute? 

teollisuusmätsi pieni.jpg

Jos vastasit kyllä, niin Teollisuusmätsi on ratkaisu. Teollisuusmätsi on suunnattu sinulle, joka tarvitset osaavaa, ammattitaitoista työvoimaa räätälöidyn koulutuspalvelun muodossa sähkö- ja automaatio-, sähkökunnossapito-, kone- ja metallialan tehtäviin.

Suunnittelemme kanssasi koulutussisällön, jolla päivitetään rekrytoitavien henkilöiden osaaminen yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksen sisältö ja kesto (10-100 pv) räätälöidään yhteistyössä yrityksesi kanssa. Koulutus voi rakentua yhdessä yrittäjäkollegasi yrityksen tarpeisiin.

Koulutettavia ovat työttömät tai työttömyysuhan alla olevat TE-palveluiden kautta rekrytoitavat henkilöt, joilla on työnhaku voimassa. Koulutuspaikat rekrytoitavat hakevat itse TE -palveluiden sivujen kautta. Koulutukseen valittavat henkilöt valitset sinä yrittäjänä, käyttäen yrityksessäsi vallitsevia rekrytointikriteerejä. Mätsi mahdollistaa sinulle tutustumisen työntekijöihin omassa toimintaympäristössä ja oikeissa työskentelyolosuhteissa.

Teollisuusmätsi käynnistyy orientaatio- ja kartoitusjaksolla. Kartoituksen perusteella valitset opiskelijat, jotka jatkavat koulutukseen. Lopullisen rekrytoitavien määrän päätät yrittäjänä.
Jokaiselle valitsemallesi opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma osaamisen mukaisesti ja valitsemasi opiskelijan koulutus kestää sen mukaan. Koulutukseen sisältyy oppimista yrityksessäsi yrityksesi toimintaympäristössä.

Koulutus toteutetaan sekä Lappian että yrityksesi tiloissa ja toimintaympäristössä.
Kustannukset lasketaan opiskelutyöpäivinä. Koulutus toteutetaan yhteishankintakoulutuksena ja yrittäjänä maksat koulutuksen kustannuksista 30–50 % ja loppu osuus on ELY-keskuksen rahoittamaa.
 

Teollisuusmätsi-esite.pdf
 


Lisätietoja ja yrityskäynnit

 
Myyntipäällikkö Jari Iisakka, puh. 050 566 2120 jari.iisakka(at)lappia.fi
Teollisuusmätsi -koordinaattori ja kouluttaja Heikki Hast, puh. 050 461 1332, heikki.hast(at)lappia.fi
Kouluttaja Esko Hilden, puh. 040 032 8509, esko.hilden(at)lappia.fi
Koulutuspäällikkö Markku Toratti, puh. 040 652 9536, markku.toratti(at)lappia.fi