Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Kouluttautumiseen on tarjolla useita eri rahoitusvaihtoehtoja. Autamme mielellään parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun löytämisessä.

 

Henkilöstökoulutus

Yritysten ja yhteisöjen henkilöstölle järjestämme tarpeiden mukaista lisä- tai täydennyskoulutusta, jonka työnantaja kustantaa joko kokonaan tai osittain. Motivoitunut ja osaava henkilöstö on menestyksen perusta. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista.

 

Yhteishankintakoulutus (Täsmä-/Rekrykoulutus)

Yhteishankintakoulutus on Lappian, työ- ja elinkeinohallinnon ja yrityksen yhteistyössä suunnittelemaa, hankkimaa ja rahoittamaa työvoimakoulutusta. Sen avulla voimme kouluttaa yrityksessä työssä olevia tai yrityksen palvelukseen tulevia uusia työntekijöitä.

Lue lisää Täsmäkoulutuksesta
Lue lisää 
Rekrykoulutuksesta

 

Omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella

Omaehtoiseen opiskeluun hakeudut omasta aloitteestasi. Koulutus voi olla sekä tutkinto- että ei-tutkintotavoitteista. Jos olet yli 25-vuotias ja työttömänä, tiedustele TE-toimistosta jo hakuvaiheessa mahdollisuutta opiskella omaehtoisesti työttömyysetuudella. Jätä TE-toimiston sivulle yhteydenottopyyntö oma työnhaku-osioon asiasi käsittelyn käynnistämiseksi.

Lue lisää

 

Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa.

Työvoimakoulutuksen tavoitteena on usein suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa. Monilla eri ammattialoilla järjestetään lisäksi jatko- tai täydennyskoulutusta. 

Lue lisää

 

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on joustava tapa opiskella työn ohessa. Oppisopimus on hyvä vaihtoehto,

kun haluat kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasityötehtäväsi laajenevat uusille tehtäväalueillehaluat vaihtaa alaasinulla on osaamista ja tarvitset siitä todistuksenhaluat kehittää valmiuksiasi yrittäjänä.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä

Innovaatiojohtaja Tuomo Palokangas, puh. 050 359 8406, tuomo.palokangas(at)lappia.fi

Lappia-Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Katja Jaako-Körkkö, puh. 040 648 2942, katja.jaako-korkko(at)lappia.fi

Asiakkuuspäällikkö Mirja Anttila, puh. 040 574 8351, mirja.anttila(at)lappia.fi

Koulutuspäällikkö Jouko Isometsä, puh. 040 742 5764, jouko.isometsa(at)lappia.fi