Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma olisi ollut upea!

- Taitaja2020 –finalistit ovat oman alansa Suomen parhaimmistoa

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma jouduttiin perumaan vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Tapahtuman järjestäjät Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Ammattiopisto Spesia olivat valmiina tapahtumaan, joka olisi järjestetty 11.–14.5.2020 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa.

Lappian täysi 10-joukkue valmistautui huolella Taitaja2020-finaaleihin


Team Lappia –joukkueessa Taitaja2020 –finaaleihin valmistautui kymmenen Ammattiopisto Lappian opiskelijaa, seitsemässä lajissa, valmiina kisaamaan oman alansa Suomen mestaruudesta.

Team Lappia –joukkueen johtaja Veijo Matala iloitsi finaalipaikkamenestyksestä.

- Tämä finaalipaikkojen määrä ja joukkue oli huipputasoa kuten viime vuonnakin, jolloin finaalituomisina oli kahdeksan mitalia. Taitaja2019-menestyksellä sijoituimme 10-kärkeen, seitsemännelle sijalle, suurten koulutuksen järjestäjien rinnalla. Nytkin sekä opiskelijat että valmentajaopettajat valmistautuivat täysillä finaaleihin. Opiskelijat valmentautuivat jopa omalla ajalla. Ammattiin valmistuvien osaamista tarvitaan työelämässä, kehuu Veijo Matala Team Lappia 2020 -joukkuetta.

- Kilpailutoiminta on Lappiassa osa opiskelijoidemme osaamisen kehittämistä ja finalistit ovat tunnustetusti oman alansa parhaimmistoa. Juhlimme heitä ja kaikkia Lappiasta ammattiin valmistuvia virtuaalipäättäjäisissä 5.6. ja kiitämme finalisteja Taitaja 2020-kunniakirjoin ja stipendein, kertoo osaamispalvelujohtaja Antti Päivärinta.

Team Lappia Taitaja2020 -finalistijoukkue

LajiKilpailijaValmentajaopettaja
CAD-suunnitteluJasper Leppälä,
Iivo Setälä
Jouko Raappana
IlmastointiasennusMarkus Kalliosalmi, Eemeli JokinenRisto Kangas
Maalaus ja tapetointiVilma UngaEero Kantolainen
PutkiasennusVeikka RöyttäJyrki Holpainen
SähköasennusNico LillebergKirsi Kirjakainen
Muuraus ja laatoitusNiilo PartanenVeijo Matala
Leipuri-kondiittoriHenna Tolonen, Henna JylhänkangasKristiina Pääkkö

 

Taitaja2020 Jyväskylä lähettää suuret kiitokset kaikille Taitaja2020-matkassa mukana olleille: kilpailijoille, Taitaja-toimijoille, yhteistyökumppaneille, oppilaitoksille, tulossa olleille vierailijoille ja esiintyjille sekä muille sidosryhmille.

Lisätietoja

Lappia, osaamispalvelujohtaja Antti Päivärinta, puh. 050 461 2318

Kiitos hyvästä yhteistyöstä -uutinen, Taitaja 2020 Jyväskylä -tapahtuman toimijat

Lisätietoja: