Tornion BeActive-tapahtumassa nuorille esittelyssä ja kokeiltavana monipuolisia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia

Torniossa Putaan liikuntahallilla ja keilahallilla järjestetään alueen opiskelijoille (13 - 19 v.) suunnattu BeActive–liikuntatapahtuma keskiviikkona 5.9. klo 12 – 15.

​Tapahtuman järjestää Liikkuva Lappia –hanke yhteistyössä Tornion liikuntatoimen ja Tornion kaupungin kanssa. Mukana tapahtumassa on alueen oppilaitoksia, urheiluseuroja, yhdistyksiä ja yrityksiä.

Sidosryhmät markkinoivat ja esittelevät tapahtumassa toimintaansa. Esittelypisteet ovat pääasiassa toiminnallisia ja opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla itseään kiinnostavia lajeja. Tapahtumassa järjestetään lukion ja ammattiopiston opiskelijoiden välinen lentopalloturnaus.

Lappian Tornion toimipisteen opiskelijoille tapahtuma on työjärjestyksen mukaista toimintaa. Opiskelijaryhmät tulevat ammattiopistolta tapahtumaan porrastetusti. Lukio ja yläaste kulkevat omien aikataulujensa mukaan. Osallistujamäärä noussee näin useihin satoihin.

Tapahtumaan osallistuvat mm.

  • Ammattiopisto Lappia, Tornion yhteislyseon lukio, Putaan  yläaste, Tornion liikuntatoimi
  • Tanssikoulu Stage/Lentis-88/TIHC/TP-47/Tornion Urheilusukeltajat/Lappian opiskelijakunta sekä ravintola- ja turvallisuusala/Taekwon-Do Tornio/Tornioravat (kiipeily)/Tornionseudun Ampujat/SBT Tornio Salibandy/Tornion Keilahalli/ HyväFiilis/ Meri-Lapin Golfklubi/Kokkai-Kan Judo

Tehdään porukalla hyvä tapahtuma!

Lisätietoja:
Hiukka Markus