Lappia Autokoulussa laadukasta liikenneopetusta

Uusi logistiikan koulutus alkaa Kemissä ensi syksynä.

Lappia Autokoulu järjestää laadukasta liikenneopetusta Meri-Lapin alueella. Autokoulussa on mahdollista suorittaa ajokorttikoulutukset moposta rekkaan. Mopo-, moottoripyörä- ja henkilöautokurssien lisäksi tarjolla on myös kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia, kuten ensiapu-, tieturva-, työturvakorttikoulutuksia.

Kaikille kursseille ja koulutuksiin voi ilmoittautua sähköisesti osoitteessa kuljettajaopetus.fi/lappia.

Lappia Autokoulussa palvelevat asiantuntevat ja kokeneet liikenneopettajat Petteri Näätsaari ja Sampo Häkkinen. Autokoulu sijaitsee Kemin Kivikankaalla osoitteessa Tietokatu 2.​

 

Logistiikan osaajaksi Kemissä


Uusi logistiikan koulutus alkaa ensi syksynä Kemissä Sammonkadulla. Koulutus on suunnattu logistiikan alasta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Se soveltuu myös ammattia vaihtaville. Koulutuksen suorittaneet voivat työskennellä autonkuljettajina, linja-autonkuljettajina, yhdistelmäajoneuvonkuljettajina tai varastonhoitajina.

Logistiikan perustutkinnossa on valittavana kaksi osaamisalaa, kuljetuspalvelut ja varastopalvelut.

Kuljetuspalvelujen osaamisalan suorittanut osaa kuljettaa asiakkaan tuotteita kannattavasti ja turvallisesti sekä palvella asiakkaita. Hän tuntee ajoneuvonsa liikennekelpoisuuden vaatimukset ja osaa varmistaa ajoneuvon ja sen lisälaitteiden teknisen ja turvallisen toimivuuden.

Varastopalvelujen osaamisalan suorittanut hallitsee varastoalan tehtäviä käsin ja koneellisesti. Varastonhoitaja osaa logistiikan perusvalmiuksiin kuuluvat asiat, kuten tavaran varastoinnin, kuljetukset, kierrätyksen ja varastontietojärjestelmien käytön. Tutkinnon suorittaneet sijoittuvat kaupan, teollisuuden, liikenteen ja julkisen sektorin palvelukseen.

Koulutukseen voi hakea kevään haussa 20.2. - 13.3.2018. Opinnot alkavat elokuussa 2018.

Lisätietoja logistiikan koulutuksesta antaa kouluttaja Sampo Häkkinen, puh. 040 486 4703, sampo.hakkinen(at)lappia.fi.

Lisätietoja:
Näätsaari Petteri