Ilmoittautuminen Taitaja2018 -semifinaaleihin on alkanut!

Ilmoittautumisaika 2.10. - 3.11.2017

​Semifinaali-ilmoittautumisen voi tehdä koulutuksen järjestäjän joukkueenjohtaja, joka toimittaa kootusti oman taustayhteisönsä kilpailijoiden tiedot oheisella Excel-lomakkeella, joka palautetaan Emmi-Maria Husulle. Tarkempi ohjeistus löytyy kohdasta ”Ohjeet joukkueenjohtajalle”.

Taitaja-kilpailijoiden ilmoittautumismaksut

Skills Finlandin jäsenoppilaitokset: 240 € / kilpailija Muut: 440 € / kilpailija  


Taitaja2018-kilpailu on kaikille ammatillisessa koulutuksessa oleville, kilpailuvuonna 21 vuotta täyttäville tai sitä nuoremmille, tarkoitettu nuorten ammattitaitokilpailu.
Jokaisesta kilpailijasta, myös pari- ja tiimilajeissa, tulee tehdä oma henkilökohtainen ilmoittautuminen (rivi). Ilmoittautumismaksun perii Skills Finland ry ja se sisältää oikeuden kilpailla semifinaalissa ja finaalissa, mikäli semifinaalitulos oikeuttaa finaaliin pääsyn.

Taitaja2018-kilpailun semifinaalit järjestetään 15.1.–15.2.2018. Kilpailulajit, lajikuvaukset, semifinaalien ajat, paikkakunnat ja ilmoittautumisen rajoitukset ilmoitetaan Taitaja2018-verkkosivuilla.

Ohjeet joukkueenjohtajalle


1. Koulutuksen järjestäjän johdon tulee ilmoittaa Skills Finlandille, kenet on nimetty joukkueenjohtajaksi Taitaja2018-kilpailuun. Ilmoitus toimitetaan sähköpostitse Emmi-Maria Husulle (yhteystiedot alla). Joukkueenjohtajan toimenkuva, vastuut ja oikeudet on ilmoitettu Taitaja-säännöissä.

2. Joukkueenjohtajan tulee ladata oheinen Excel-lomake ja jakaa se oppilaitoksessa parhaaksi katsomallaan tavalla. Joukkueenjohtaja voi halutessaan esitäyttää lomaketta koko joukkueelle yhteisten tietojen osalta.

3. Joukkueenjohtaja palauttaa lomakkeen sähköpostitse Emmi-Maria Husulle (emmi-maria.husu(at)skillsfinland.fi), niin että lomake on suojattu avaussalasanalla. Salasana tulee lähettää Emmi-Maria Husulle tekstiviestillä.

4. Lomakkeeseen tulee olla koottuna koulutuksen järjestäjän kaikki ilmoittautumiset. Joukkueenjohtaja vastaa siitä, että ilmoittautumistiedot ovat oikein.

Kilpailijoiden nimet ja taustayhteisöt julkaistaan Skills Finlandin sivuilla.
Taitaja2018-tapahtuma järjestetään 14.–17.5.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Lisätietoja:
Matala Veijo