Leipurikondiittoriopiskelijat koeleipurin opissa

Erilaiset oppimispäivät motivoivat sekä opiskelijoita että opettajia.

​Koeleipuri Ari Sjöblom ja opiskelijat arvioivat valmiita tuotteita.

​Hyydykejauhe tai aromipasta eivät sano paljon tavalliselle kotileipurille, mutta leipurikondiittoriopiskelijoille sitäkin enemmän.

Kotimaisia elintarvikkeita valmistavan Mauste Sallisen koeleipuri Ari Sjöblom toi syksyn uutuus tuotteet, aromit ja maut Lappian leipurikondiittoriopiskelijoiden käyttöön.

Mauste Sallinen on kotimainen perheyritys, joka maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen sekä tekee yhteistyötä myös ammatillisten oppilaitosten kanssa.

Tuote-edustaja Minna Pöytälaakso kertoi, että raaka-aineet tulevat hyväksytyiltä toimittajilta eripuolilta maailmaa. Tuotteiden valmistus, pakkaus, varastointi ja markkinointi ovat laadukasta suomalaista työtä. Koko tuotanto on keskitetty Naantaliin yrityksen omaan tuotantolaitokseen, jonka yhteydessä toimivat myös jäähdytetyt raaka-aine- ja valmistuotevarastot.

Leipurikondiittorien opettaja, lehtori Kristiina Pääkkö korostaa, että erilaiset oppimispäivät motivoivat sekä opiskelijoita että opettajia.

- Samalla opitaan uusia tekniikoita ja tutustutaan uusimpiin tuotteisiin ja raaka-aineisiin, joita on käytössä työelämässä.

Lisätietoja:
Pääkkö Kristiina