Kauneusmessut kokosivat alan ammattilaiset Kemiin

Messuvieraat näkivät muodikkaita partakäsittelyjä ja saivat vinkkejä sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiin.

<p>​Hyvinvointialan opiskelijat olivat mukana messujärjestelyissä.</p>

Ammattiopisto Lappian seitsemänsillä Kauneusmessuilla tapasivat kauneudenhoito- ja hiusalan yrittäjät, ammattilaiset, opettajat ja opiskelijat. Pohjois-Suomen hyvinvointialan lähimessutapahtumassa oli näytteilleasettajina yli 30 kauneudenhoito- ja hiusalojen eri toimijaa sekä maahantuojaa.

Messujen pääesiintyjänä oli parturimestari Pasi Lensu, jolla on 35 vuoden alan kokemus. Lensu toimii hiusalalla ammatinopettajana Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa sekä partakouluttajana. Parturimestari Lensu teki työnäytöksiä partakäsittelytaidoista, perinteisistä tekniikoista uusin menetelmin ja tuottein.

Lensu neuvoi tulevia alan ammattilaisia verkostoitumaan ja jakamaan omaa osaamista eteenpäin.

- Perinteiset käsityöammatit vaativat ahkeraa tekemistä, innostusta ja uuden oppimista.

Keminmaalainen kuntosaliyrittäjä Anitta Liikamaa opasti ja antoi messuvieraille vinkkejä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohentamiseen.

- Asiakkaan hyvinvoinnin lisäksi myös omasta kunnosta ja mielestä on pidettävä huolta. Työpäivän aikana kannattaa pitää taukoja, syödä terveellisesti, jumpata ja hengitellä, Liikamaa opasti.

Messupäivän ohjelmassa oli myös maahantuojien tietoiskuja ja näytteilleasettajien työnäytöksiä. Esillä oli alojen uusimpia tuotteita, työvaatteita, laitteita ja trendejä.

Messuille osallistui noin 300 messuvierasta. Messut pidettiin 21. huhtikuuta 2017 Kosmos-talossa Kemin Kivikankaalla.


Parturimestari Pasi Lensu.


Kuntosaliyrittäjä Anitta Liikamaa.

Lisää messukuvia löytyy Lappian Facebook-sivuilta.​

Lisätietoja:
Mattila Tiina